Бокс

Вітаємо з Днем народження

10:55 | 06 августа 2014

Сьогодні ми вітаємо, певно, найпалкішого шанувальника боксу в нашій країні, Слончинського В'ячеслава Фаустовича, який у своєму помешканні утримує справжній музей боксерської слави. Та ще й який! За 50 років самовідданої пошукової праці тут назбиралося понад 30 тисяч експонатів. І всі вони віддзеркалюють історію вітчизняного та світового боксу. У минулому боксер,  В'ячеслав Фаустович чудово знає цінність своїх експонатів і турбується, щоб видатна колекція не зникла та не була вивезена з України.

У повній бойовій готовності до Молодіжної Олімпіади!

16:25 | 05 августа 2014

Останні приготування до Молодіжної Олімпіади завершились і насамкінець наша збірна з боксу отримала нову форму! Вже завтра на олімпійській базі "Конча-Заспа" відбудуться проводи делегації України напередодні вильоту до Нанкіна, де й відбуватиметься це грандіозне дійство, а поки пропонуємо Вам ще раз подивитись на нашу гордість та майбутнє українського боксу!

Вітаємо з Днем народження

11:40 | 05 августа 2014

Володимире, від усього серця вітаємо Вас зі святом! Слава Ваших учнів, Тараса та Богдана Шелестюків летить по всьому світу і гадаємо, що це є найкращим доказом Вашої клопіткої роботи. Проте Ваша заслуга полягає не лише у роботі тренера, але й вихователя, адже ми всі не раз спілкувалися із Вашими учнями та знаємо наскільки це гідні, чесні та шановані спортсмени. Тренер - це друга родина. Тренер - це той, кому можна довірити речі, які інколи не довіриш батькам і друзям. Тренер - це опора у найскладніших життєвіх ситуаціях. І надзвичайно важливо, що такі тренери в нас є! 

Вітаємо з Днем народження

10:40 | 05 августа 2014

Тренерська робота, часто недооцінена, є головною запоругою шалених успіхів та гучних перемог спортсменів по усьому світі. Важко перебільшити, говорячи про величезний внесок тренера та наставника у життя боксера та спорт загалом.

Відкрите тренування з олімпійською командою з боксу!

10:25 | 05 августа 2014

     Першого серпня 2014 року на Олімпійські спортивній базі "Конча-Заспа" відбулося відкрите тренування збірної України з боксу, яка вже незабаром представлятиме нашу країну на II Молодіжних Олімпійських іграх, які відбудуться у м. Нанкіні (Китай) з 16 по 28 серпня 2014. Зазначимо, що збірна боксу є однією з найчисленніших в олімпійській делегації України та складається з чотирьох учасників. Отже, поборотися за олімпійське золото їдуть:

Дмитро Сосновський: «Мало виграти ліцензію - треба ще й медаль вибороти!»

16:10 | 30 июля 2014

Нещодавно закінчились два міжнародні турніри з боксуу Китаї та Казахстані, в яких українська збірна теж взяла участь. Підготовкою та визначенням складу команд до турнірів, які проходили майже одночасно, займався головний тренер збірної, Дмитро Дмитрович Сосновський. Саме він, як ніхто інший, знає через що доводиться пройти боксерам протягом олімпійського циклу та яку саме роль у цій підготовці відіграють міжнародні турніри та нові ліги AIBA – Всесвітня серія боксу (WSB) і Професійна ліга боксу (APB), які вже невдовзі відкривають новий, передолімпійський сезон. На кону олімпійські ліцензії, а далі...? А от що буде далі нам і розповів Дмитро Сосновський.

Вітаємо з Днем народження

12:55 | 29 июля 2014

Сьогодны ми урочисто вітаємо із днем народження Войцеховського Вільяма Едуардовича, головного лікаря клубу "Українські Отамани". Вже протягом двох сезонів WSB Вільям Едуардович піклується про команду, слідкує за станом боксерів, аби вони могли і надалі прославляти український бокс на усіх світових рингах.

Вітаємо українських медалісток!

22:55 | 27 июля 2014

Чемпіонат Європи серед жінок-молоді та юніорок завершився для України із наступним результатом: дівчата спромоглися вибороти одну золоту, три срібні та три бронзові медалі! Вітаємо українських спортсменок!

ЧЄ серед молоді та юніорок: фінальний склад пар

22:10 | 26 июля 2014

Вже завтра в Італії пройдуть фінали чемпіонату Європи серед жінок-молоді та юніорок. Чотири українські спортсменки вийшли на фінішну пряму та готові поборотися за золото. Пропонуємо Вам ознайомитись із складом пар на останній, фінальний день змагань та не забувайте тримати кулаки за наших дівчат!

Страницы:
1 313 314 315 316 317 318 319 371