Найцікавіші моменти прес-конференції «Українських отаманів» перед матчем з «Британськими левовими серцями»

17:18 | 22 января 2015

Відбулась передматчева прес-конференція з нагоди другого домашнього вечора боксу для команди «Українські отамани». Вже завтра, 23 січня наша команда зустрінеться із «Британськими левовими серцями». Команда супротивника вже прибула до України і хлопці щойно пройшли офіційну процедуру зважування. "Битва на вагах" виявилась запеклою, адже очі суперників палають жагою перемоги і повітря у залі під час зважування майже іскрило. Всі спортсмени вдало взяли вагу та готові до завтрашнього поєдинку.

Одним з найбільш інтригуючим поєдинком вечора стане поєдинок спортсменів вагової категорії до 52 кг, в якому зійдуться Азат Усеналієв та Ендрю Селбі. В минулому році боксери вже зустрічалися між собою, проте переможцем зустрічі вийшов саме британський боксер. Матимемо надію, що цього разу нашому легіонеру вдасться взяти реванш. Ну й не менш захопливим буде завершення вечора, де  зустрінуться титуловані боксери суперважкого дивізіону, Віктор Вихрист та Джозеф Джойс.

За словами старшого тренера команди «Українські отамани» Михайла Мельника: «Завтра на нас очікує захоплюючий та неймовірно цікавий вечір боксу. Британці привезли до України, напевно, найкращих боксерів своєї команди, тому кожен з поєдинків буде дуже непростим для наших хлопців. Ми поважаємо своїх опонентів, проте титулами нас не налякати. З цією командою ми вже зустрічалися два роки тому і двічі їх перемагали. Як і два роки тому, так і зараз, у своїх хлопцях я впевнений на сто відсотків!"

Дійсно, матч буде важким та напруженим, але від того ще більш видовищним. У цьому впевнений і генеральний директор клубу «Українські отамани» Дмитро Гайструк: «Завтра ми очікуємо на яскраві та конкурентні поєдинки і, авжеж, красивий бокс, який порадує найпалкіших шанувальників боксу та приємно здивує усіх глядачів шоу. Ми віримо у свою команду, віримо у кожного боксера, і розраховуємо покласти максимальну кількість очок після завтрашнього поєдинку до підсумкової таблиці коефіцієнтів».

А тим часом ажіотаж навколо поєдинку зростає, про що свідчать продажі квитків до зустрічі. Координатор проекту Аліна Шатернікова влучно помітила, що: «Київ нарешті розкачався після новорічних свят та знову готовий ходити на спортивні заходи і вечори боксу зокрема, адже квитки на матч розлітаються. Ми розраховуємо завтра на максимальну підтримку глядачів та усієї країни, адже в поєдинку проти британської команди нам надзвичайно важливо перемагати».

Ми очікуємо завтра на гарячі поєдинки, адже британці ні на крок не готові поступитися. Тому, нехай переможе сильніший! А ми вболіваймо за Україну!


 

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань