Бокс

«Українські отамани» підтримали військовопоранених

14:55 | 04 марта 2015

Протягом усіх домашніх матчів отаманів V сезону WSB, які проходили у м. Києві на вечорах боксу були присутні наші браві захисники - бійці, що повернулись додому з зони бойових дій, а також військові, які перебувають на лікуванні Головного медичного київського військового шпиталю. Бачити, як герої вболівають за Отаманів, як сяють посмішки на їх обличчях, як вони співають гімн і скандують "Україна!!!" - це безцінно! Ми безмежно щасливі, що можемо подарувати нашим оборонцям можливість провести вечір за межами лікарні, прийти з родиною на бій, де перемагає спорт і завзяття, а не зброя.

100 днів до старту перших Європейських ігор

11:10 | 04 марта 2015

Наразі триває ліцензійний відбір на престижний форум. Успішно виконують кваліфікаційні вимоги українські спортсмени. Вже 185 наших атлетів в 15 видах спорту здобули ліцензії, що дають право участі в Європейських іграх (детальна інформація за посиланням http://noc-ukr.org/olympic/european-games/baku-2015/olimpiyski-licenzii/). 

«Українські отамани» відправляються до Мексики!

22:10 | 03 марта 2015

8 березня на професіональний боксерський клуб «Українські отамани» очікує чергова виїзна матчева зустріч у  п’ятому сезоні Всесвітньої серії боксу. Менш ніж за тиждень, у місті Агуаскальєнтес, наша команда зустрінеться з представниками Мексики – «Мексиканськими воїнами». Зустріч між командами пройде в рамках восьмого туру змагань, що знаменуватиме старт другого кола WSB.

Виставка «Миротворча»: колекція боксерських рукавичок з ручною вишивкою

12:10 | 03 марта 2015

24 лютого відбулося офіційне відкриття виставки «Миротворча» –  колекції боксерських рукавичок з ручною вишивкою  вінницького художника та народного майстра Анатолія Гайструка. Виставка проходитиме у рамках проекту «Миротворчість. Шлях надії» та триватиме до 24 березня у Мистецькому центрі та Авторській крамниці «RUTA». На виставці представлено 23 пари боксерських рукавичок сувенірного формату, кожна з яких прикрашена вишивкою, характерною для одного з регіонів України.

Вітаємо з Днем народження

23:40 | 02 марта 2015

Сьогодні святкує День народження головний лікар Українського центру спортивної медицини - Дехтярьов Юрій Петрович, член НОК України - Дехтярьов Юрій Петрович. 

Фотозвіт фіналу Кубку Києва з боксу серед чоловіків

22:25 | 02 марта 2015

Пропонуємо Вам переглянути кращі моменти фіналів Кубку Києва з боксу серед чоловіків, який відбувся на баз СК «Восход» 1-го березня.

Результати Кубку Києва з боксу серед чоловіків

12:41 | 02 марта 2015

Попередні поєдинки та фінали Кубку столиці проходили  на базі СК «Восход», куди ми завітали, аби дізнатись імена переможців. Всього дев`ять пар основної групи провели бої на рингу спорткомплексу. Варто зазначити, що чи не найширше серед імен фіналістів були представлені хлопці клубу «Динамо  Бокс», серед яких медалі здобули Егор Голуб, Тігран Сімонян, Владислав Шатських та Денис Берінчик, який із лишком у 500 г вирішив боксувати у категорії до 69 кг, замість звичних 64 кг. За його словами, аби ускладнити собі завдання на фінал. Така стратегія підготовки у вищий ваговій категорії характерна  «Динамо  Боксу» напередодні важливих стартів.

Турнір «Странджа 2015»: результати української команди

21:44 | 01 марта 2015

Добіг кінця міжнародний турнір з боксу серед чоловіків та жінок у Болгарії, де нааша команда показала гідний результат. Отже імена медалістів!

Україна-Ірландія 9:8 на користь українських спортсменок!

21:25 | 01 марта 2015

Ще однією приємною перемогою порадуала українська збірна з боксу. В той час як хлопці здобували медалі на турнірі "Странджа 2015", прекрасна половина підкорювала ірландський ринг протягом двох вечорів матчевих зустрічей.28 лютого відбувся вечір заключних поєдинків, який завершився дружньою нічією. 4:4 - такий результат другого дня двобоїв, проте за підсумком українки повертаються додому із титулом переможниць.

Вітаємо з Днем народження!

19:55 | 28 февраля 2015

Маріє, Федерація боксу України, а також весь наш дружній спортивний колектив вітає тебе зі святом та шле найтепліші побажання до Ірландії, де, ми впевнені, ти здобудеш чергові перемоги та покажеш найкрасивіший жіночий бокс, який тільки бачив ірландський ринг!

Страницы:
1 279 280 281 282 283 284 285 371