Бокс

Турнір пам`яті О. І. Соколовського

11:10 | 13 марта 2015

У м. Рівному розпочався турнір з боксу серед юніорів, присвячений пам`яті заслуженого працівник фізичної культури та спорту України Олександра Івановича Соколовського. Соколовський очолював обласні спорткомітет та федерацію боксу, сприяв розвитку боксу та силових видів спорту не лише у регіоні, але й в країні.За своє життя Олександр Іванович зробив грандіозний внесок у піднесення рівненського боксу і сьогодні саме його іменем ми горді називати всеукраїнський турнір.

Цьогорічні змагання стануть відбірковими до чемпіонату Європи з боксу серед юніорів, які заплановано провести у м. Львові (Україна).

«Українські отамани» перемагають у Британії!

00:25 | 13 марта 2015

Із рахунком 4:1 та за шаленої підтримки з боку української діаспори у Британії наші хлопці здобувають впевнену перемогу! Потужний запал пристрастей у рингу, найвлучніші удари та найкрасивіший бокс - саме це показали «Українські отамани» Йорк Холі і вже завтра у повторі від «2+2» Ви зможете побачити на власні очі, як танцює гопак Хуршид Норматов, почути як співають український гімн трибуни і разом із нами ще раз скандувати Ук-ра-ї-нааа! А поки пропонуємо Вам переглянути рахунок матчевої зустрічі та порадіти перемозі наших козаків:

«Британські лев’ячі серця» - «Українські отамани»: битва на туманному Альбіоні

19:29 | 10 марта 2015

12 березня на «Українських отаманів» очікує чергова виїзна матчева зустріч у п’ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу. Найближчого четверга наша команда зустрінеться з шостою командою підгрупи «А», командою з країни родоначальників боксу, представниками туманного Альбіну – «Британськими лев’ячими серцями».

ВІДЕО МАТЧЕВОЇ ЗУСТРІЧІ

11:00 | 09 марта 2015

Вагова категорія 52 кг:

Вітаємо зі святом 8-го березня!

19:25 | 08 марта 2015

Федерація боксу України вітає найкрасивішу половину людства з міжнародним жіночим днем!

«Українські отамани» програють мексиканцям

07:25 | 08 марта 2015

8 березня «Українські отамани» провели чергову матчеву зустріч у п’ятому сезоні змагань Всесвітньої серії боксу. У виїзному матчі в Мексиці, який відбувся в рамках восьмого кола змагань, «Українські отамани» поступилися з рахунком 0:5 «Мексиканським воїнам».

«МЕКСИКАНСЬКІ ВОЇНИ» — «УКРАЇНСЬКІ ОТАМАНИ»: ВАГУ ВЗЯТО!

23:10 | 06 марта 2015

"Мексиканські воїни" та "Українські отамани" пройшли офіційну процедуру зважування. 

Усі боксери вклалися у відведену вагу та вже завтра вийдуть на боксерський ринг мексиканського міста Агуаскальєнтес.

Також варто відмітити, що програма завтрашнього вечора боксу буде дещо змінена. Поєдинки розпочнуться як зазвичай у найлегшій вазі до 52 кг, а вже після чого ми побачимо бої по такій схемі: 69 кг, +91 кг, 81 кг, а закінчиться вечір боксу поєдинком у вазі до 60 кг.

Нагадаємо, пряма трансляція матчевої зустрічі відбудеться 8 березня, о 04:30, на телеканалі 2+2. Повтор транляції о 16:00.

«Мексиканські воїни» - «Українські отамани»: склади команд

16:10 | 05 марта 2015

Професіональний боксерський клуб «Українські отамани» та «Мексиканські воїни» оголосили склади команд на матчеву зустріч. Нагадаємо, вже найближчої суботи команди зійдуться між собою в рамках восьмого кола змагань Всесвітньої серії боксу.

Тренувальні будні «Українських отаманів»

20:11 | 04 марта 2015

Ще один день тренувань позаду, а ми раді поділитись із Вами фотозвітом вечірніх спарингив, протягом яких хлопці не лише готувались до наступних випробувань, але й підписали прапори для палат Головного військогого шпиталю м. Києва. Ми пишаємось не лише спортивними досягненнями наших спортсменів, але й тим, що в клубі справжні патріоти та люди з великим серцем.

Страницы:
1 278 279 280 281 282 283 284 371