Бокс

«Українські отамани» - «Китайські дракони»: склади команд

10:26 | 17 марта 2015

Професіональний боксерський боксерський клуб «Українські отамани» та «Китайські дракони» оголосили склади команд на матчеву зустріч в рамках десятого раунду змагань Всесвітньої серії боксу.

Добрі справі не потребують піару, проте варті підтримки

23:25 | 16 марта 2015

Бокс - то не лише сталеві м`язи та характер, проте й вміння яскраво горіти та зіргівати своїм теплом інших. Мати змогу допомогти і поділитися з тими, хто цього потребує, зробити чийсь день яскравішим та світлішим, змінити життя на краще, захистити і стати прикладом - це ті важливі цілі, які несе в собі спорт. 

«Українські отамани» проти «Китайських драконів»

12:55 | 16 марта 2015

«Домашній» іспит очікує на «Українських отаманів» у десятому турі п’ятого сезону змагань Всесвітньої серії боксу. Після надзвичайного яскравого попереднього виїзного матчу у Британії на нашу команду чекає черговий домашній поєдинок. 20 березня, у столичному Палаці спорту, «Отамани» зійдуться в очному протистоянні з представниками Піднебесної, командою з Китаю – «Китайськими драконами».

Турнір пам`яті О. І. Соколовського: результати фіналу

20:10 | 15 марта 2015

Пропонуємо ознайомитись із результатами турніру та переглянути хто ж досяг високої планки представляти Україну на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів.

Жовто-блакитний Йорк Холл

20:40 | 14 марта 2015

«Важко описати ті емоції, які ми отримали на матчі проти британців… Це було щось неймовірне! Підтримка у залі просто зашкалювала. Скажу відверто, у Лондоні ми почували себе як у дома і все це завдяки українській діаспорі у Англії. Здавалося, що в залі були лише українці. Я вдячний кожному, хто приїхав нас підтримати!» - поділився емоціями від матчу в Англії один з найтитулованіших боксерів клубу «Українські отамани» Микола Буценко.

5 медалей на міжнародному турнірі з боксу серед молоді!

18:59 | 14 марта 2015

Під керівництвом старшого тренера Звєрєва Віктора наша молодіжка знову доводить свою спроможність гідно виступати на найпочесніших турнірах Європи.
Українська команда здобуває 5 медалей, серед яких дві бронзові, одна срібна та дві золоті. До вершини п`єдесталу дійшли Сергій Чайка, який у другому раунді відправив суперника у технічний нокаут та Степан Грекул із впевненою перемогою за очками. Друге місце посів ще один спортсмен із Хмельниччини Вячеслав Гаврилюк. Ми вітаємо Хмельницьку федерацію боксу із таким вдалим результатом та раді поділитися ним із вами:

Золото:
69 кг - Чайка Сергій (Хмельницька обл.)
81 кг - Грекул Степан (Хмельницький-Чернівці)

Срібло:
+91 кг - Гаврилюк Вячеслав (Хмельницька обл.)

Бронза:
60 кг - Ленковський Євгеній (Дніпропетровська обл.)
64 кг - Музальов Володимир (Івано-Франківська обл.)

Турнір пам`яті О. І. Соколовського: результати другого дня

18:26 | 14 марта 2015

Пропонуємо до Вашої ваги результати українських боксерів на турнірі пам`яті Олександра Соколовського, який проходить у м. Рівному за 13.03.2015 року.

Сьогодні вітаємо!

17:11 | 13 марта 2015

Юрій Васильович Шевчук - людина без якої неможливо уявити сьогоднішню Федерацію боксу України та клуб "Українські отамани". 12 років на посаді державного тренера з боксу, посада виконавчого директора Федерації боксу України таа спортивного директора "Отаманів", безмежний досвід за плечима та знання як працює машина боксу в Україні до її найменшого гвинтика - невже одна людина може розумітись в усьому цьому? Може! Наш Юра саме такий і сьогодні з особливим теплом ми раді вітати його зі святом.

Олег Малованюк: «Ми маємо конкурентну команду, яка здатна перемагати на найбільших змаганнях»

13:55 | 13 марта 2015

Поточний рік стане справжнім випробуванням для юніорської збірної України. Вже у травні наша команда відправиться до Словаччини, де прийматиме участь у чемпіонаті Європи. Ну а головна спортивна подія року для наших юнаків, якою стане чемпіонат світу, пройде у вересні в Росії.

Українська молодіжка підкорює литовський ринг!

12:10 | 13 марта 2015

Одразу 5 учасників від України дійшли до півфіналу престижного литовського турніру з боксу серед молоді імені Данаса Познякаса. Участь у турнірі беруть представники найсильніших боксерські країн Євразії: Казахстану, Росії, Франції, Угорщини, Узбекістану та ін.

Українська команда у складі 7-ми спортсменів дісталась фіналу майже у повному складі, проте не без втрат. Серед них - програш у другому поєдинку турніра Роберта Мартона, який поступився боксеру із Литви. Лідер нашої збірної, чемпіон Світу серед юніорів, фіналіст чемпіонату Світу серед молоді Мартон, програв, у важкому двобою, господарю рингу.

Страницы:
1 277 278 279 280 281 282 283 371