Аліна Шатернікова: "Попереду на нас чекають два непрості домашні поєдинки"

09:25 | 26 ноября 2013

6 грудня «Українські отамани» в ТРЦ «Термінал» проведуть черговий матч в рамках Четвертого сезону Всесвітньої Серії Боксу. До Вашої уваги пропонуємо інтерв'ю координатора проекту Аліни Шатернікової.

Як Ви оцінюєте результати першого виступу "отаманів" у новому сезоні?

Якщо говорити про результат першої зустрічі, я, звичайно ж, задоволена, проте ідеального виступу ми не побачили. Та все ж таки, яскраві боксери, які виступали виключно на аматорських змаганнях і не були відомі широкій публіці, чудово себе проявили під час матчу. Я кажу про Ганзулю, про Лазарєва. Окремо варто виділити Павла Іщенка, який боксував у професійній манері, якісно виконував свою роботу в ринзі, приніс масу позитивних емоцій глядачам. Паша здатен завоювати велику любов фанатів.

Який поєдинок, на Ваш погляд, був найбільш видовищним?

У кожному поєдинку своя родзинка. Легше сказати, який поєдинок був на не досить високому рівні. Це був перший бій. Денис Шкарубо був налаштований на перемогу, але його дії, частіше за все, носили хаотичний характер, відчувалось переживання і нервозність, і, у підсумку, він не впорався з поставленим завданням. Що стосується інших поєдинків – це був бокс високого рівня, видовищність, драматургія. Так, в останньому поєдинку у ваговій категорії +91 кг справжній боєць Ростислав Архипенко проявив свої бійцівські якості, волю до перемоги, бажання виграти у суперника, який важче його на 20 кг. Проте Ростислав став більш переконливим в останніх раундах. На жаль, такої манери боксування не було на початку поєдинку, інакше результат був би іншим.

Розкажіть про домашні матчі нашої команди, що відбудуться в найближчий час.

6 грудня на нас чекає зустріч з аргентинською командою, яка відбудеться в ТРЦ «Термінал», в Броварах. В найближчий час ми дізнаємось імена боксерів, які будуть у складі команди «Аргентинські кондори», і тоді можна буде сказати, що на нас чекає, подивитись відео поєдинків, провести аналітичну роботу, розробити стратегію. Також днями буде визначено склад українських боксерів, які битимуться проти аргентинської команди. А за тиждень «отамани» знову вийдуть в ринг в рідних стінах. Протистояти нашим хлопцям будуть переможці сезону 2011/2012 команда «Dolce & Gabbana Italia Thunder». На мою думку, це буде найскладніший для нас матч. В минулому сезоні «Italia Thunder» стала серйозним бар'єром для нас на шляху до фіналу змагань, тому ми налаштовані на напружену боротьбу. У італійців в цьому сезоні багато легіонерів високого рівня.

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань