Бокс

Олег Алекса: «Вінниця може стати новою столицею боксу в Україні»

21:25 | 24 ноября 2014

Нещодавно відбувся чемпіонат України з боксу серед чоловіків до 22 років, який приймало місто Вінниця – Батьківщина багатьох талановитих та, безумовно, успішних боксерів, які нині представляють Україну і на світових рингах. Для Вінниці 2015 рік дійсно став успішним у богксерській сфері і саме Віннцька область незабаром може перейняти естафету провідного боксерського регіону. Чемпіонат України проходив за підтримки відділення Національного олімпійського комітету Вінницької області і були присвячені пам'яті сина президента сучаного спорткомплексу «Нокаут» і віце-президента Федерації боксу Вінниччини Миколи Капусти. Безпосередню організацію чемпіонату взяв на себе Президент Вінницької федерації боксу, Олег Алекса, який розказав нам яким був 2014 рік для Вінниці та які нові відкриття і старти чекають область у майбутноьму.

100%-ий показник здобутих нагород у Румунії

16:10 | 24 ноября 2014

Національна збірна України з боксу показала вражаючі результати на Міжнародному турнірі «Золотий пояс», який днями проходив у столиці Румунії. Десять з десяти учасників цьогорічного розіграшу змагань від збірної України пройшли до медального заліку. Загалом в активі нашої команди: дві золотих, чотири срібних та чотири бронзові медалі.

Вітаємо з Днем народження

11:10 | 24 ноября 2014

Сьогодні сяткує День народження Головний бухгалтер Федеації боксу України - Жукова Анна Петрівна. 

"Українські отамани" продовжують збір у Тисовці

09:55 | 24 ноября 2014

В ці дні у Тисовці продовжується розширений тренувальний збір клубу "Українські отамани" з загальної фізичної підготовки перед стартом V сезону змагань Всесвітньої серії боксу. 

Як готуються наші боксери дивіться у короткому фотозвіті

Головащенко поступається у другому колі APB

09:25 | 24 ноября 2014

Нажаль, але другої поразки у змаганнях AIBA Pro Boxing зазнав українець Роман Головащенко. В рамках другого кола змагань наш боксер поступився представнику Алжиру Чоебу Булудіна.

Результати чемпіонату світу серед жінок

13:25 | 23 ноября 2014

Єдину нагороду на цьогорічному чемпіонаті світу серед жінок українській команді принесла дебютантка змагань, Анастасія Черноколенко (81 кг). Настя дійшла до півфіналу, впевнено проходячи суперниць, проте на передостанньому колі змагань поступилась представниці з Індії. Анастасія вперше бере участь у змаганнях такого рівня і ми щиро пишаємось її результатом та впевнені, що попереду тількі нові підкорені вершини.

Переможний хід українців на турнірі «Золотий пояс»

00:55 | 22 ноября 2014

Надзвичайно чудові результати демонструють українські боксери на міжнародному турнірі найвищої категорії «Золотий пояс», який у ці дні проходить  Румунії. За результатами півфінальних поєдинків шестеро представників національної збірної України вийшли до фіналів змагань.

Митрофанов впевнено долає черговий рубіж у APB

23:25 | 21 ноября 2014

21 листопада, у Стамбулі (Туреччина), другу перемогу у змаганнях AIBA Pro Boxing здобув один з лідерів українського боксу, боксер вагової категорії до 75 кг - Дмитро Митрофанов. Здобута перемога дозволила нашому боксеру вийти до наступного раунду змагань, в якому Мирофанов посперечається за вихід до першого в історії APB титульного (чемпіонського) поєдинку проекту.

Головащенко та Митрофанов пройшли офіційну церемонію зважування напередодні 2 кола змагань AIBA Pro Boxing

10:10 | 21 ноября 2014

Вже сьогодні перші українські боксери розпочнуть боротьбу у другому колі змагань AIBA Pro Boxing. 

В Італії, Роман Головащенко боксуватиме проти алжирця Чоуаіба Боулутдінаса.

В Туреччині, Дмитро Митрофанов зустрінеться з єгиптянином Хосамом Абдіном.

Страницы:
1 296 297 298 299 300 301 302 371