Бокс

Потужний старт «Українських отаманів» у новому сезоні WSB

15:26 | 01 февраля 2016

Вперше за історію домашніх протистоянь «Українські отамани» провели поєдинки не на звичних для вболівальників команди столичних аренах. В рамках другого кола шостого сезону Всесвітньої серії боксу наша команда у спортивному клубі «Нокаут», що у Вінниці, провела першу матчеву зустріч проти «Китайських драконів». 

 

Відео поєдинків матчевої зустрічі між "Українськими отаманами" та "Китайськими драконами"

22:26 | 31 января 2016

До вашої уваги пропонується переглянути відео поєдинків матчевої зустрічі другого кола шостого сезону Всесвітньої серії боксу між "Українськими отаманами" та "Китайськими драконами". 

«Українські отамани» розгромили «Драконів» з Китаю

22:26 | 30 января 2016

З впевненої перемоги «Українські отамани» розпочали свої виступи в шостому сезоні Всесвітньої серії боксу. У Вінниці, в рамках другого кола WSB, наша команда з рахунком 5:0 перемогла «Китайських драконів».

Вагу взято: «Українські отамани» та «Китайські дракони» пройшли офіційну процедуру зважування

19:26 | 29 января 2016

29 січня у торгівельному центрі «Sky Park» пройшла офіційна процедура зважування та прес-конференція учасників матчевої зустрічі другого кола Всесвітньої серії боксу між «Українськими отаманами» та «Китайськими драконами».

«Мені, як президенту Вінницької обласної Федерації боксу, надзвичайно приємно, що спортивна подія такого масштабу відбудеться в нашому рідному місті Вінниці, – зазначив один з головних організаторів матчевої зустрічі Олег Алекса. – В організацію матчевого протистояння між «Українськими отаманами» та «Китайськими драконами» було вкладено багато зусиль та старань. Гадаю, завтра усі гості нашого заходу та телеглядачі високо оцінять рівень нашої роботи. А загалом хочу побажати перемоги нашій команді та успіхів у подальшій турнірній боротьбі». 

Своїми думками стосовно матчевого протистояння поділився генеральний директор клубу «Українські отамани» Дмитро Гайструк: «Сьогодні у нас пройшла прес-конфереція, а вже завтра «Українські отамани» розпочнуть виступи у VI сезоні Всесвітньої серії боксу. Хотілось би подякувати президенту Федерації боксу Вінницької області Олегу Алексі, президенту ФБУ Володимиру Продивусу, президенту СК «Нокаут» Сергію Капусті та усім без виключення людям, які організували цей вечір боксу та посприяли тому аби «Отамани» продовжили виступи у змаганнях WSB. Окрема подяка нашим героям – боксерам, які незважаючи на усі труднощі погодилися виступати за нашу команду у нинішньому сезоні. Ми всі робимо одну важливу справу, яка, я впевнений, принесе в результаті для України не одну олімпійську ліцензію. На завершення хочу побажати удачі командам і я надіюсь, що завтра переможе найсильніший».

Високий рівень організації поєдинків в Україні відмітив також супервайзер найближчої матчевої зустрічі Мохамед Мустасан: «Україна завжди показує високий рівень організації матчів Всесвітньої серії боксу. Не дивлячись на те, що матчева зустрічі буде проходити не в Києві, я більш ніж впевнений, що і Вінниця підтримає високі стандарти організації матчів в Україні». 

Щодо офіційної процедури зважування, то боксери показали на вагах наступні результати: 

Вагова категорія 52 кг:

Максим Фатич «Українські отамани» - 51,7 кг 
Ху Джиангуан «Китайські дракони» - 51,8 кг

Вагова категорія 60 кг:

Віктор Славінський «Українські отамани» - 59,6 кг
Шан Джун «Китайські дракони» - 59,5 кг

Вагова категорія 69 кг:

Сергій Богачук «Українські отамани» - 68,4 кг
Конг Венбін «Китайські дракони» - 68,3 кг

Вагова категорія 81 кг:


Денис Солоненко «Українські отамани» - 80,8 кг
Ші Гуонджун «Китайські дракони» - 80,1 кг

Вагова категорія понад 91 кг:

Віктор Вихрист «Українські отамани» - 104,6 кг
Жибао Вонг «Китайські дракони» - 97,1 кг

Нагадаємо, матчева зустріч між «Українськими отаманами» та «Китайськими драконами» відбудеться 30 січня о 18:00 у спортивному клубі «Нокаут».

Пряма трансляція поєдинків відбудеться 30 січня на телеканалі «UA: Перший» о 18:00.

«Українські отамани» - «Китайські дракони»: склади команд матчевої зустрічі

13:11 | 28 января 2016

30 січня у Спортивному клубі «Нокаут» (м. Вінниця, вул. Кірова, 2) пройде дебютна матчева зустріч «Українських отаманів» у VI сезоні Всесвітньої серії боксу. Відкриватимуть «Отамани» цьогорічний сезон поєдинками проти досвідченої та амбітної команди з Піднебесної – «Китайські дракони».

«Українські отамани» провели майстер клас для юних вихованців дитячого будинку «Родинний дім»

11:41 | 28 января 2016

В рамках тренувального табору у підготовці до відповідального матчевого протистояння проти «Китайських драконів», «Українські отамани» не забувають і про добрі справи. 27 січня боксери нашого клубу завітали до дитячого будинку «Родинний дім», що у селі Вороновиця, аби подарувати юним вихованцям солодкі подарунки, спортивне екіпірування та, звичайно ж, заохотити дітей до занять спортом.

Микола Буценко став батьком!

12:56 | 27 января 2016

Чудова звістка надійшла до нас з Одеси: Микола Буценко став батьком! В родині одного з найбільш талановитих та титулованих боксерів України сьогодні народилась дівчинка.

Збірна України тріумфувала в Хмельницькому

18:56 | 25 января 2016

На два дні Хмельницький перетворився на центр боксу. Саме у Хмельницькому пройшов міжнародний турнір, участь в якому взяли шість десятків спортсменів різного віку з України, Литви, Молдови, Румунії та Ізраїлю.

Страницы:
1 232 233 234 235 236 237 238 371