Потужний старт «Українських отаманів» у новому сезоні WSB

15:26 | 01 февраля 2016

Вперше за історію домашніх протистоянь «Українські отамани» провели поєдинки не на звичних для вболівальників команди столичних аренах. В рамках другого кола шостого сезону Всесвітньої серії боксу наша команда у спортивному клубі «Нокаут», що у Вінниці, провела першу матчеву зустріч проти «Китайських драконів». 

 

Високий рівень організаційної та загальної підготовки до матчевої зустрічі відмітив супервайзер матчевої зустрічі Мохаммед Мустасан: «Загальна картина матчевої зустрічі повністю виправдала мої сподівання. Усе пройшло на найвищому рівні. Україна, а в нашому випадку Вінниця, в черговий раз показала високий рівень організації матчевих зустрічей в рамках проекту WSB». 

Загалом хід матчевої зустрічі для «Українських отаманів» не приніс особливих сюрпризів. Після надзвичайно складної стартової перемоги над призером Чемпіонату світу 2015 року, яку «Отаманам» приніс Максим Фатич, подальші поєдинки проходили з абсолютним домінуванням українських боксерів. Загалом перемоги для нашої команди здобували: представник Миколаєва Віткор Славінський, вінничани Сергій Богачук та Денис Солоненко, а також представник Кременчука Віктор Вихрист. 

«Я з впевненістю можу сказати, що це було одне з найбільш яскравих спортивних заходів, яке будь-коли проходило у Вінниці, – зазначив президент Федерації боксу Вінницької області Олег Алекса. – Загалом вечір боксу пройшов на найвищому рівні. Я гадаю, що усі присутні на матчевій зустрічі отримали величезне задоволення від якості боксу та організації нашого заходу. Я вдячний вінничанам та гостям нашого міста, які прийшли та підтримали «Отаманів». Маю надію, що і в подальших поєдинках «Українські отамани» здобуватимуть не менш впевнені перемоги та зможуть вийти до наступного раунду змагань». 

І дійсно, переповнена арена спортивного клубу «Нокаут» своєю підтримкою протягом усього матчу надихала наших боксерів на перемоги. Варто відмітити, що СК «Нокаут» на матчевій зустрічі «Отаманів» проти «Китайських драконів» встановив новий рекорд відвідуваності. За попередньою інформацією матчеву зустріч другого кола WSB відвідало близько 2000 глядачів. 

«Більш вдалого дебюту для нашої команди годі було й очікувати, – зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус. – Усі без виключення боксери показали характер та волю до перемоги, що й дозволило нам здобути в підсумку перемогу з рахунком 5:0. Маю надію, що надалі наші боксери будуть лише додавати та зможуть розраховувати на подальшу боротьбу у плей-офф змагань WSB. Не менш важливо те, що ті боксери, які виступили у зустрічі проти китайців зможуть відтепер боксувати на ліцензійному кваліфікаційному етапі відбору до Ігор 2016 на сумісному турнірі боксерів APB та WSB». 

Загальна перемога з рахунком 5:0 над «Китайськими драконами» дозволила «Отаманам» здобути перші три залікові бали та вийти в лідери підгрупи «А». По три залікові бали набрали також команди Куби та Туреччини. 

«Чудові поєдинки та не менш яскравий результат показали наші боксери в матчевій зустрічі проти «Китайських драконів», – відмітив головний тренер професіонального боксерського клубу «Українські отамани» Леонід Лоївський. – Надалі, сумісно с нам необхідно виконати виличезний обсяг роботи аби і в подальшим матчевих зустрічах демонструвати не менш вдалі результати. Попереду у нас дві домашні матчеві зустрічі проти потужних команд з Туреччини та Куби. Маю надію, що в підсумку ми зможемо поборотися за вихід до чвертьфінальної стадії змагань Всесвітньої серії боксу та разом з кубинцями продовжити виступи у Всесвітній серії боксу». 

Відмітив вдалий виступ «Українських отаманів» й головний тренер Національної збірної України Дмитро Сосновський: «Чудовий командний результат показали наші боксери у матчевій зустрічі проти «Китайських драконів». Кожен з боксерів виклався на повну, що й дозволило в суху перебоксувати команду з Китаю. Окремо виділяти когось з боксерів буде не зовсім правильно, адже загальний результат 5:0, гадаю, компенсував усі можливі несуттєві помилки в ринзі наших хлопців. Переможців, як говорять, не судять. Маю надію, що і в подальших матчевих зустрічах нашим боксерам вдасться показати не менш вдалі результати». 

Наступну матчеву зустріч у цьогорічному розіграші змагань «Українські отамани» проведуть 12 лютого у Львові. Суперниками «Отаманів» у третьому колі Всесвітньої серії боксу буде амбітна команда з Туреччини – «Турецькі завойовники». 

У нинішньому сезоні турецька команда провела дві матчеві зустрічі. В першому колі «Завойовники» перемогли китайців з рахунком 3:2, а у другому колі WSB поступилися представникам Куби з рахунком 0:5. 

Источник
Бокс 11:50 | 24 марта 2022 Україна здобула 10 медалей на ЧЄ з боксу U-22, а Юрія Захарєєва було визнано найкращим боксером турніру Бокс 21:50 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років серед чоловіків: одне «золото», три «срібла» Бокс 12:50 | 23 марта 2022 Служителі одного пана, який рветься до влади в українському боксі, з перших днів російського вторгнення ведуть брудну, ганебну діяльність та пропаганду розколу українського боксу! Бокс 11:05 | 23 марта 2022 Ольга Шалімова: «Свою бронзову медаль, що я її отримала завдяки Богові, присвячую загиблим воїнам Збройних Сил України…» Бокс 09:20 | 23 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 23 березня Бокс 21:35 | 22 марта 2022 Кароліна Махно - чемпіонка Європи до 22 років Бокс 17:05 | 22 марта 2022 Андрій Мальований: «Бажаю Кароліні Махно та нашим хлопцям перемог у фінальних поєдинках» Бокс 09:50 | 22 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: склад фінальних пар на 22 березня Бокс 13:20 | 21 марта 2022 Тарас Шелестюк: «Для мене наші люди це супергерої в реальному житті» Бокс 22:20 | 20 марта 2022 Чемпіонат Європи до 22 років: результати восьмого дня змагань