Бокс

Чернівці прийматимуть матчеву зустріч Україна - Італія

17:26 | 16 февраля 2016

Сьогодні у Чернівцях пройдуть поєдинки товариської матчевої зустрічі збірних команд України та Італії серед жінок. 

Перші поєдинки відубдуться сьогодні, 16 лютого, друга частина протистоянь пройде 17 лютого. 

Матчева зустріч проходитиме в рамках підготовки команд до ліцензійного Чемпіонату світу з боксу серед жінок. 

До вашої уваги пропонується ознайомитись зі складом пар. Для завантаження перейдіть за посиланням 

"Отамани" про поєдинки з "Турецькими завойовниками"

16:41 | 16 февраля 2016

Назар Куротчин

Оціню свій поєдинок на сім-вісім балів по десятибальній шкалі. Впевнений, що міг би і краще провести поєдинок, але позначилася втома від зборів. Було важко. З технічної точки зору суперник мене не здивував. Однак, він досить сильний, досвідчений боксер, який показав міцний характер і прагнення перемогти. Перший раунд був складним, але в другому вже зміг взяти бій під свій контроль і до кінця раунду зрозумів, що зможу його перемогти. Після четвертого, коли мені сказали, що бій рівний, вирішив вирвати перемогу і зробив все, що зміг. Було важко розподілити сили на п'ять раундів, адже звик боксувати саме у трьохраундових поєдинках. Тепер розумію, що треба економити сили і грамотно їх розподіляти на усю дистанцію бою.

Хлопцям в Туреччині буде дуже складно. Боротьба буде непростою. Нашим ні в якому разі не слід включати задню, а з першого раунду показати свою силу та йти вперед.

Готовий боксувати за «Отаманів» і надалі. Перший досвід отримав, так що буду готовий показати себе якнайкраще і в наступних поєдинках.

Олег Довгун

Якщо оцінювати проведений бій, то в загальному залишився задоволений своєю роботою. Суперник був непростим, надзвичайно швидким, чутливим і інтуїтивним до моїх дій: чітко тримав дистанцію, а коли я його наздоганяв, він обирав найпростіше рішення - падав.
Почавши бій я зрозумів, що треба тиснути на нього і постійно пресингувати. До дистанції в п'ять раундів треба звикнути, але фізично і функціонально я був готовий. Якби треба було відпрацювати шостий раунд, зміг би зробити і це.

Хлопцям, які будуть боксувати в Туреччині, можу порадити підготуватися фізично і функціонально та працювати дуже щільно з першого і до останнього раунду. Турецькі боксери тут були нахабними і брудними, то що говорити про те, як вони будуть боксувати у себе вдома.

Володимир Матвійчук

В цілому все пройшло так, як з моїм тренером і планували. Зробив свою роботу в перших трьох раундах і, розуміючи, що виграю, почав злегка заграватися, залишаючись на місці і пропускаючи. Тренери мене пожурили за це, але я просто хотів драйву, хотів доставити любителям боксу задоволення своїм боєм, тому і став діяти більш відкрито. Але фатального в цьому нічого не бачу. Наскільки я розумію, бій всім сподобався.

Якщо говорити про суперника, то він мене особливо не здивував. Хіба що був заряджений на один удар. Працював без серійності. В основному двійками або трійками. Але, варто відмітити, всі вони були досить потужними.

Хлопцям, які будуть боксувати в Туреччині порадив би сконцентруватися на швидкісний роботі, як рук, так і ніг. Не забувати про захист, не застоюватися після своїх атак і пам'ятати, що турецькі боксери фізично сильні, функціональні і нахабні. Перемагати їх треба за рахунок швидкості, техніки і потужних ударів.
Я був би радий допомогти «Українським Отаманам» і в наступних поєдинках, проте зараз я сконцентрований на підготовці до турніру, який відбудеться в Азербайджані, а потім готуватимусь на турнір в Болгарії, де і буду боротися за ліцензію на Олімпійські Ігри. 

Бажаю хлопцям успіху, сил і перемог в майбутніх матчевих зустрічах.

Валерій Харламов

Якщо оцінювати проведений поєдинок, то поставлю собі чотири з плюсом. Реально відпрацював на 70-80 відсотків від своїх можливостей. Якщо говорити про помилки, то часто застоювався, а після проведення комбінацій, частенько не відходив вбік. У багатьох епізодах не перехоплював атаку, хоча повинен був це зробити. Трохи незвичним була для мене робота в четвертому і п'ятому раундах. Якщо фізично і функціонально був готовий працювати, то позначилася звичка проведення в рингу трьох раундів.

Якщо говорити про суперника, то він мене нічим не здивував. Ми з моїм тренером уважно вивчили його стиль і манеру ведення поєдинку, так що все було, якщо можна так сказати, знайоме. Ми розуміли, що він буде робити і що зможе зробити.

Вважаю, отримав величезний досвід. Буду радий, якщо отримаю можливість і далі проводити поєдинки за «Українських Отаманів».

Денис Пояцика

Мені складно сказати що трапилося те-то і те-то, через що я не зміг продовжувати бій. Скажу, що все потроху змусило мене зупинитися. Втома від зборів і відсутність можливості повноцінно відновитися.

Нашим хлопцям слід чекати у повторних поєдинках жорсткої боротьби. Тому ні в якому разі не розслаблятися.

Чи зможу я боксувати за «Українських Отаманів» і далі? Бажання є. А з рештою - подивимося!

Чемпіонат України з боксу серед молоді 2016

12:26 | 16 февраля 2016

Сьогодні у Хмельницькому стартує Чемпіонат України з боксу серед молоді 2016, участь у якому прийматимуть найкращі представники вітчизняної школи боксу.

Давид Табатадзе очолив управління фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради

17:41 | 15 февраля 2016

Управління фізкультури і спорту Маріупольської міської ради очолив Майстер спорту міжнародного класу з боксу, дворазовий чемпіон Європи - Давид Табатадзе. Його призначення на цю посаду підписано міським головою Маріуполя Вадимом Бойченко. Про це повідомив заступник міського голови Ярослав Хотнянський.

Потужний виступ юніорської збірної України на турнірі в Білорусії

15:11 | 15 февраля 2016

Днями в Білорусії закінчився XX міжнародний турнір на призи абсолютного чемпіона СРСР Олексія Юнкова, участь у якому приймала збірна України. За результатами змагань в активі нашої команди 11 нагород (4 золота, 3 срібла та 4 бронзи) та, як результат, перше загальнокомандне місце. Окрім того представника нашої команди Єгора АДЕ було визнано найкращим боксером турніру. 

Отож, призерами та переможцями змагань від збірної України стали: 

ЗОЛОТО: 
Вагова категорія 50 кг: Єгор АДЕ (Запорізька обл.)
Вагова категорія 60 кг: Олексій ПІДМУРНЯК (Хмельницька обл.)
Вагова категорія 70 кг: Віктор ЛИТВАК (Одеська обл.)
Вагова категорія 75 кг: Дмитро МАЙДАКОВ (Черкаська обл.)

СРІБЛО: 
Вагова категорія 48 кг: Максим ГАЛІНІЧЕВ (Київ)
Вагова категорія 54 кг: Максим МОЛОДАН (Одеська обл.)
Вагова категорія 66 кг: Євген ЄНАКІ (Дніпропетровська обл.)

БРОНЗА: 
Вагова категорія 57 кг: Тарас БОНДАРЧУК (Хмельницька обл.)
Вагова категорія 63 кг: Шабан ГАБІБУЛАЄВ (Дніпропетровська обл.)
Вагова категорія 80 кг: Віталій СТАЛЬЧЕНКО (Дніпропетровська обл.)
Вагова категорія +80 кг: Роман ГАВРИЛЮК (Хмельницька обл.)

Фотозвіт матчевої зустрічі: "Українські отамани" - "Турецькі завойовники"

15:11 | 15 февраля 2016

До вашої уваги пропонується переглянути фотозвіт матчевої зустрічі "Українських отаманів" проти "Туреуьких завойовників". 

«Українські отамани» впевнено перемагають «Турецьких завойовників»

18:11 | 13 февраля 2016

«Українські отамани» здобули другу поспіль перемогу у шостому сезоні Всесвітньої серії боксу. В рамках третього кола змагань наша команда перемогла «Турецьких завойовників» з рахунком 4:1. Перемоги для на нашої команди здобували: Назара Куротчин, Олег Довгун, Володимир Матвійчук та Валерій Харламов.

Фотозвіт офіційної процедури зважування та прес-конференції напередодні матчевого протистояння

21:41 | 11 февраля 2016

До вашої уваги пропонується переглянути фотозвіт прес-конференції та офіційної процедури зважування учасників матчевої зустрічі третього кола WSB між "Українськими отаманами" та "Турецькими завойовниками". 

Вагу взято: «Українські отамани» та «Турецькі завойовники» пройшли офіційну процедуру зважування

15:11 | 11 февраля 2016

11 лютого у торгівельному центрі «Forum Lviv» пройшла офіційна процедура зважування та прес-конференція учасників матчевої зустрічі третього кола Всесвітньої серії боксу між «Українськими отаманами» та «Турецькими завойовниками».

Страницы:
1 230 231 232 233 234 235 236 371