Волейбол пляжний: тур чемпіонату EEVZA

10:10 | 24 августа 2014

з 21 по 24 серпня в курортному містечку Сєстрорєцк, що на березі Фінської затоки в Росії проходить черговий тур чемпіонату EEVZA серед чоловічих та жіночих команд.

 

До Росії з України прибули 2 жіночі команди - Діана Муленко / Інна Махно та Єлизавета Суліма / Дарія Удовенко, а також Ярослав Гордєєєв / Владислав Ємельянчик змагаються в турнірі серед чоловіків.

За форматом турнір складається з двох етапів. Спочатку команди в груповому етапі визначають кращих, котрі продовжать боротьбу в плей-офф. Матчі відбуваються в 5-ти сетовому форматі.

В турнірі серед жінок беруть участь 16 команд, серед чоловіків - 24 команди. За результатами першого етапу всі 3 українські команди стали переможцями свої груп та вийшли до плей-офф. Проте команді Горддєв / Ємельянчик довелось завершити турнір вже в 1-му раунді плей-офф, сильнішими за них виявився дует з Росії Kullo-Alfimov 0-3 (11-15, 12-15, 12-15). Результати.

Куди більш вдалим турнірний шлях видався в обох жіночих команд з України. Завдяки перемогам над суперниками вони пробились до півфіналів в яких Муленко / Махно зустрінуться з суперницями з Литви Dumbauskaite-Povilaityte, а Суліма / Удовенко з Росії Dabizha-Abalakina. Результати.

Трансляція матчів:

Більше новин:

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник