ДО УВАГИ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ ТА ЗМІ: «КУБОК ХОРТИЦІ» ЗАПРОШУЄ!

14:05 | 17 августа 2021
ДО УВАГИ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ ТА ЗМІ:  «КУБОК ХОРТИЦІ» ЗАПРОШУЄ! 20-22 серпня у Запоріжжі відбудеться супертурнір за участю провідних збірних Європи   Як відомо, 1 вересня стартує чоловічий чемпіонат Європи, де всі свої матчі групового раунду збірна України проведе у польському Кракові. ДО УВАГИ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ ТА ЗМІ:  «КУБОК ХОРТИЦІ» ЗАПРОШУЄ!

20-22 серпня у Запоріжжі відбудеться супертурнір за участю провідних збірних Європи 

 

Як відомо, 1 вересня стартує чоловічий чемпіонат Європи, де всі свої матчі групового раунду збірна України проведе у польському Кракові. Наразі її підготовка до цього відповідального старту підходить до вирішальної стадії, і на підопічних Угіса Крастіньша очікує серія дуже цікавих контрольних поєдинків...

 

Вітчизняні шанувальники волейболу вже перебувають у солодкому очікуванні історичного візиту до нашої країни справжніх грандів континентального рівня. Адже незабаром у повному бойовому складі до Запоріжжя мають прибути діючі чемпіон та віцечемпіон Європи - команди Сербії та Словенії, а також напрочуд «міцний горішок» - колектив Болгарії. Разом із збірною України, вони стануть учасниками неймовірно інтригуючого турніру «Кубок Хортиці», матчі якого відбудуться 20-22 серпня на арені запорізького Палацу спорту «Юність».

 

Александар Атанасьєвіч і Сречко Лісінац, Клемен Чебуль і Тіне Урнаут, Мартін Атанасов і Цвєтан Соколов, Олег Плотницький і Юрій Семенюк – ці та інші зірки усіх чотирьох команд сповнені бажання подарувати глядачам незабутнє волейбольне видовище!

 

Тож бажаючі придбати квитки на грандіозні поєдинки мають поспішити: ажіотаж навколо «Кубка Хортиці» споглядається солідний!

 

Також щиро запрошуємо для висвітлення цього історичного турніру представників ЗМІ і нагадуємо: вхід до Палацу спорту «Юність» для вас буде здійснюватися через редакційні посвідчення.

 

Давайте разом зробимо «Кубок Хортиці» феєричним волейбольним святом!

  

Пресслужба ГО ФВУ

Источник