Вітаємо Юлію МАКСИМЕНКО!

15:35 | 10 сентября 2021
 Вітаємо Юлію МАКСИМЕНКО!

Сьогодні привітання з Днем народження приймає голова оргкомітету чоловічого Євроволей-2023, директор компанії «Інтерспорт», керівник волейбольної команди компанії «Епіцентр» 

 

Як відомо, нинішнього року, вперше в історії, Україна виборола почесне право стати одним із господарів чоловічого чемпіонату Європи-2023. Отже, необхідно зробити все можливе, і навіть більше, щоби переконливо довести волейбольному континенту спроможність нашої країни проводити такі грандіозні форуми на найвищому рівні. Відповідно, оргкомітет турніру на чолі з Юлією Максименко вже розпочав належну діяльність…

 

Взагалі, так би мовити, «першим млинцем» для компаній «Інтерспорт» та «Епіцентр» в організації та проведенні міжнародних волейбольних змагань в Україні став нещодавній «Кубок Хортиці». І, що дуже приємно, він аж ніяк не виявився глевким. Навпаки, цей турнір, куди в гості до чоловічої збірної України завітали чемпіон Європи 2019 року – зіркова Сербія та одна з кращих команд континенту – Болгарія, став справжнім спортивним святом абсолютно для всіх. Адже в його організації у шикарному запорізькому Палаці спорту «Юність» була врахована та вирішена навіть кожна, вибачте за тавтологію, найдрібніша дрібничка. Відповідно, почесні гості щиро дякували за гостинний прийом і поверталися додому із найліпшими враженнями, а вболівальники отримали купу незабутніх позитивних емоцій, і тепер свято вірять, що проведення подібних змагань в Україні неодмінно стане приємною традицією.

 

Отже, Юлія Максименко та її команда яскраво продемонстрували вміння робити, так би мовити, грандіозні волейбольні продукти на «Ура». Щиро дякуємо і обов’язково очікуємо на відповідне продовження!

 

Колектив ФВУ щиро вітає Юлію МАКСИМЕНКО з Днем народження

і бажає їй щастя, здоров’я, вдачі та всіх благ! 

Источник