Вітання від президента CEV

13:25 | 07 августа 2014

Федерації волейболу України сьогодні отримала привітання від керівництва CEV з нагоди здобуття українською командою срібних нагород на чемпіонаті Світу в Португалії.

 

Шановний пане Президенте!

Від імені Адміністративної Ради CEV ми хотіли б тепло привітати Ваших спортсменів Іллю Ковальова та Олега Плотницького зі здобуттям срібних нагород на чемпіонаті Світу 2014 з волейболу пляжного серед спортсменів віком до 19 років, який проходив в м. Порто (Португалія).

Ваші гравці та Національна федерація можуть пишатися їх виступом та досягненням та бути надзвичайно задоволеними здобуттям срібних медалей для України в Європейському пляжному волейболі.

Будь ласка, передайте наші найкращі побажання та привітання тренерам, спортсменам та всім офіційним особам. Ми бажаємо їм багато успіхів в продовженні їхньої кар’єри та сподіваємось, що цілеспрямованість Вашої Федерації та важка праця приведе волейбол та волейбол пляжний до ще більших успіхів у майбутньому.

З найкращими побажаннями,

Андре Меєр                                                                                    Сорстен Ендрес

CEV Президент                                                                              CEV Адміністративний директор

Источник