У «Хімпрома» не буде другої команди

08:55 | 06 августа 2014

Керівництво «Хімпрому»  прийняло рішення не заявляти свою другу команду у вищу лігу. Про це головний тренер команди Микола ПАСАЖІН заявив офіційному сайту клубу.

 

Крім того, він відзначив, що в наступному сезоні у великому обсязі будуть задіяні саме ті гравці, які в минулому сезоні стали срібними призерами у вищій лізі: «Вже прийшов їхній час виступати на більш високому рівні».

Серед новачків «Хімпрому» три волейболісти: Дмитро Шоркін та Євген Киселюк, які виступали в минулому сезоні в «Кримсоді», а також Андрій Маліченко з харківського «Локо-Експресу».

Відповідно до плану підготовки до нового сезону після тижня тренувань в Сумах у середу «Хімпром» відправився на збір в Іршанськ. Микола Пасажін взяв з собою 14 гравців.

зв’язуючи - Юрій Синиця, Анатолій Чугай та Андрій Пасажін, доігровщіки - Дмитро Шоркин, Євген Киселюк, Станіслав Невядомський, Олександр Томілін та Борис Жуков, центральні блокуючі - Дмитро Богдан, Юрій Цепков, Роман Ревега та Андрій Маліченко., діагональний - Василь Тупчій, ліберо - Артем Антоненко.

В Іршанську команда працюватимемо з м"ячами, а в двадцятих числах серпня планує зіграти на турнірі в Харкові.

 

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами сайту СК «Сумихіпром».

Источник