«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» підтвердила свою участь в Суперлізі

21:10 | 05 августа 2014

Рівненська «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» підтвердила свою участь в Суперлізі. Про це прес-службі ФВУ повідомив головний тренер команди Валерій ПАРХОМЕНКО. Також він розповів про кадрові зміни в колективі.

 

- Команду залишив ряд волейболісток, які грали в основному складі – Вікторія Лимарєва, а також Валерія Соболь та Світлана Шаповалова, які прийшли до нас з «Орбіти». Лимарєва гратиме у Фінляндії, а з Соболь та Шаповаловою ми вирішили не продовжувати контракти у зв’язку з тим, що у нас є деякі фінансові труднощі. Зараз у складі команди працюють одинадцять волейболісток, в основному – це молодь.

- Кілька слів про підготовку?

- До підготовки приступили 15 липня. Готуємося в Рівному. Зранку – тренажерний зал, ввечері – стадіон. Наступного тижня плануємо виїхати на водну-веслувальну базу, що недалеко від міста – там потренуємося. Гадаю, що домовимося з «Волинню» та «Галичанкою», щоб зіграти спаринги, але це вже коли якійсь час попрацюємо з ігровому залі. З м’ячами поки що працюємо лише на футбольному полі. Десь в середині серпня зайдемо в ігровий зал та чередуватимемо ці заняття з «тренажеркою» та стадіоном.

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник