Волейбол пляжний: чемпіонат Світу серед юніорів

10:25 | 24 июля 2014

Перший день чемпіонату Світу з волейболу пляжного серед спортсменів віком до 21 року приніс гарні новини для українських уболівальників.

 

З 23 по 27 липня в м. Ларнака, що на Кіпрі, будуть розіграні нагороди чемпіонату Світу серед юніорів до 21 року. Особливості проведення даного турніру аналогічні з чемпіонатом Світу серед молоді до 23 років.

Українським вболівальникам є кого підтримати на чемпіонаті Світу, адже наше державу представляють дві команди юнаків та одна дівчат: Юрій Бокшан / Микола Хомин, Ілля Ковальов / Олег Плотницький та Єлизавета Суліма / Дарія Удовенко.

Першими боротьбу на турнірі розпочала пара Ковальов / Плотницький, котрі стартували з кваліфікаційного етапу. В кваліфікації 24 команди юнаків боролись за 4 путівки до основної сітки. Приємно відзначити, що володарями однієї з цих путівок стала українська команда. Ковальов / Плотницький в першому матчі обіграли бразильців Eduardo-Leo Morais 2-0 (21-17, 21-15),  а в другому були сильнішими за представників Норвегії Sannarnes-Berntsen 2-0 (21-14, 21-19).

Таким чином всі три команди, що представляють Україну, сьогодні розпочинають виступи в основній сітці чемпіонату Світу. Кожній команді, серед 6-и команд в групі, потрібно посісти не нижче 4 місця в групі для виходу в етап плей-офф.

Дівчатам Суліма / Удовенко суперниками в групі будуть команди Кіпру, Греції, США, Німеччини, Швейцарії та Чехії. Результати.

Групи в яких виступають наші команди юнаків сформовані наступним чином: Ковальов / Плотницький в суперники отримали команди Пуерто Ріко, Нікарагуа, Чехії, Норвегії та Росії; Бокшан / Хомин зустрінуться з представниками Польщі, Німеччини, США, Санта Люсії та Сієрра Леоне. Результати.

Трансляція матчів:

Більше новин:  

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник