«Хімік» почав підготовку до сезону. Без Тетяни Хилюк, але з Дар"єю Степановською

08:46 | 16 июля 2014

13 липня чотириразовий чемпіон України ВК «Хімік» розпочав передсезонну підготовку. Перший збір, і це стає вже доброю традицією, проходить в Карпатах, і триватиме тиждень. Напрямок роботи - загальнофізична підготовка.

 

Крім чотирьох гравців, які залишили колектив, Олени Новгородченко, Анастасії Гарелік, Юлії Первухіної і Марини Захожі, про що ми вже повідомляли, на зборі, за станом здоров"я, відсутня на зборі зв’язуюча Тетяна Хилюк. Втім, є й приємна новина для прихильників «Хіміку» - працює з командою її багаторічний капітан Дар"я Степановська, яка минулий сезон пропускала. Всі інші гравці состава-2013/14 також приступили до підготовки. На запитання клубної прес-служби перед від"їздом в Карпати відповів головний тренер команди Сергій ГОЛОТОВ:

 

- Сергію Івановичу, розкажіть про плани підготовки команди до сезону?

- Після зборів в Карпатах приступаємо до роботи в Южному, яка триватиме упродовж місяця. Потім у нас заплановано два турніри в Польщі.

- Трохи докладніше про підготовку в Карпатах?

- Будемо бігати, працювати в тренажерному залі. Ну і, звичайно, в планах, як і минулого року, сходження на Говерлу. Будемо поступово втягуватися. Там є, де розвернутися. У нас відмінні умови для підготовки.

- Якого виду робота буде вестися в Южному?

- На піску, в тренажерному залі, на стадіоні. Через пару тижнів приступимо до роботи з м"ячами.

- Чи будуть нововведення у підготовці?

- У певних компонентах, так.

- Скільки ігор ви хотіли б, щоб «Хімік» зіграв у період підготовки?

- Десять-дванадцять.

- Яка кадрова ситуація?

- Враховуючи наші втрати, ми плануємо закрити позиції зв’язуючої і доігровщіци з прийомом. У цьому напрямку і ведеться робота. У діагоналі буде задіяна наша молодь - Анастасія Чернуха і Міна Томич, а «третя зона», вважаю, у нас укомплектована.

- Коли хотіли б вирішити кадрові питання?

- До початку зборів в Южному. Через тиждень, максимум через два. Хотілося б, щоб новий гравець пройшов з командою весь підготовчий збір, щоб він зрозумів, що від нього вимагається, щоб був готовий до сезону в усіх відношеннях. Торік Анастасія Гарелік приєдналася до команди аж у вересні і досить довго вкочувалася в сезон, і лише в кінцівці видала гарні ігри.

 

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Хімік»

Источник