Сергій ГУМЕНЮК: «Контракт ще не підписаний, але це справа техніки»

17:40 | 09 июля 2014

Зв’язуючий збірної України Сергій ГУМЕНЮК перейшов в харьківський «Локомотив» - про це повідомили офіційні сайти «залізничників» та «Хімпрому», де волейболіст виступав з початку 2013 року. Прес-служба ФВУ зв’язалася з гравцем і попросила прокоментувати цю інформацію.

 

- Я дійсно знаходжуся в розташуванні «Локомотиву», а точніше в Миргороді, де розпочався перший підготовчий збір команди, - розповів Сергій. – З клубом ми про все домовилися, і підписання контракту справа техніки.

- Чому вирішили залишити «Хімпром»?

- Керівництво сумського клубу попередило мене, що є деякі фінансові складнощі, зазначивши, «якщо буде хороша пропозиція від іншої команди, краще ії прийняти». Поступила пропозиція від «Локомотиву», і я дав згоду на перехід.

Про період виступу в сумській команді тільки добрі враження – в минулому сезоні ми досягли, вважаю, максимальної можливої на сьогодні висоти для неї, ставши другими і в Кубку, і чемпіонаті. В ігровому плані, на мій погляд, це було взаємовигідне співробітництво – чим міг, я допоміг команді, а команда мені допомогла повернутися до лав національної збірної. Мені було цікаво грати у «Хімпромі», чимало моїх екс-одноклубників вперше добилися таких результатів в кар’єрі.

- На який термін буде підписано контракт з «Локомотивом»?

- На рік, а далі видно буде. Цілі тут, як завжди, максимальні – мені не звикати: чемпіонат та Кубок України, плюс Кубок ЄКВ, де «Локомотив» зустрінеться якраз з «Хімпромом». Гадаю, буде цікаве суперництво, хоча складно сказати зараз, в якому складі буде сумська команда.

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник