«Хімпром-2» розпочав підготовку до сезону

14:10 | 08 июля 2014

Молодіжний склад сумського волейбольного клубу «Хімпром» минулого тижня розпочав підготовку до нового сезону. Нагадаємо, ця команда посіла друга місце у вищій лізі, пропустивши вперед лише «Юракадемію»

 

- Ми вирішили, що після настільки тривалої паузи на першому тренуванні пограти у футбол, - зазначив старший тренер «Хімпрому-2-СумДУ» Валерій ПЯСКОВСЬКИЙ. - Думаю, що це піде тільки на користь. Намагалися діяти акуратно, щоб не завдати один одному травму. На мій погляд, всі залишилися задоволені.

- Чи всі гравці прибули з відпустки вчасно?

- Таких, щоб без поважної причини не було. Просто деякі хлопці ще під"їхали через те, що виникли труднощі з квитками. Через день-два всі будуть в зборі.

- А як справи з потенційним новачком Єгором Казбековом з Луганська?

- Ми дали йому трохи часу, щоб він владнав усі свої справи. Тим більше, самі розумієте, що відбувається зараз в тому регіоні і як непросто там вирішувати ті, чи інші питання. Сподіваюся, що незабаром він також приєднається до нас.

- Які найближчі плани?

- До 12 липня тренуватимемось в Сумах на свіжому повітрі. Тут є гарні місця, де можна побігати навколо озера, позайматися фізичними вправами. А потім за традицією відправимося в відомчий санаторій «Олдиш», де тренуватимемось приблизно два тижні.

 

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами сайту СК «Сумихімпром»

Источник