«Волинь» розпочала підготовку до сезону

13:10 | 03 июля 2014

Обрії наступного сезону ще не вимальовувались, а луцька команда «Континіум-Волинь-Університет» вже розпочала підготовку до наступного сезону. Про це прес-службі повідомив головний тренер колективу Богуслав ГАЛИЦЬКИЙ:

  

- 1 липня ми розпочали підготовку, а 4-го вже виїжджаємо на традиційний збір до Болгарії, який проходитиме до кінця місяця, - говорить тренер. - Там зіграємо великий міжнародний турнір. Повертаємося додому, потім - в Польщу, після чого в Білорусь, де, зазвичай, візьмемо участь в турнірах в Гродно, Бресті та Мозирі. Близько та недорого – вони приймають нас за свій рахунок. Запрошували нас на турніри в Італію, Сербію та Німеччини. Але не знаю, чи поїдемо.

- Чи відбулися якісь зміни у складі?

- Поки однозначно складно сказати. До нас мають бажання прийти волейболістки чотирьох країн, йдуть перемови зі спонсорами, адже гравці недешеві. Всі гравці минулорічного складу на місті. Повернулася до лав команди Інна Молодцова, має бажання це зробити Алла Політанська, яка була в декреті – говорить, що остогиділо сидіти вдома. Якщо, додамо три-чотири людини, тоді можна говорити про боротьбу за призові місця. Але це все залежить від спонсорів.

- Яке враження залишив минулий сезон, який був перехідним для «Волині»?

- Минулий сезон я, мабуть, запам’ятаю на все життя. Останню поїздку в Євпаторію, коли там вже бушували пристрасті. Запам’ятаю поїздку другої команди в Донецьк на матчі вищої ліги, коли там вже розпочали займати державні установи. Що стосується спортивної сторони, то сезон вийшов вдалим для нас: перше місце у «вишці» і п’яте в Суперлізі притому, що дванадцять гравців залишили команду. Що ми могли, то й виграли. Жодного матчу не виграли лише у «Хіміка».  

- Хто порадував в останньому сезоні?

- Радує «1996-й рік» та «1997-й рік». Ті гравці, які були зростом 195 см, вже 198 см, ті, хто були по 185, зараз – 190. Так, днями в двусторонці молодь навіть взяла партію у «старших», щоправда вони й відпочивали набагато менше. В команді Суперліги не можу когось виділити з молоді, адже весь тягар відповідальності ліг в минулому сезоні на перевірених бійців – Ганну Степанюк, Юлію Молодцову, Ганну Житовоз та Ганну Галицьку. Молоді необхідно рік-другий, щоб набратися досвіду та майстерності.

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник