Дмитро БОГДАН: «В «Хімпром» очікуються серйозні зміни»

16:25 | 27 июня 2014

Пропонуємо до вашої уваги інтерв’ю центрального блокуючого сумського «Хімпрому» Дмитра БОГДАНА, який був в числі кандидатів на участь у відбіркових матчах чемпіонату Європи-2015.

 

Для одного з провідних волейболістів «Хімпрому» Дмитра Богдана минулий сезон запам"ятався тим, що разом з командою він виграв срібні медалі чемпіонату України і став фіналістом розіграшу Кубка країни. А ще він до самого останнього моменту був кандидатом до складу збірної України для участі у відбірковому турнірі до чемпіонату Європи 2015 року. І тільки в самий останній момент не потрапив в остаточну заявку.

 

- Значить мій час у збірній ще не прийшов, - каже Богдан. - Треба далі продовжувати працювати на тренуваннях і своєю грою доводити, що гідний грати в головній команді країни.

- Як проводите відпустку?

- Відпочиваю вдома, нікуди не їздив і, швидше за все, не поїду. А що стосується волейболу, то вже встиг скучити за своєю улюбленою грі, адже чемпіонат України завершився більше двох місяців тому і після цього в офіційних матчах я участі більше не брав.

- Напевно зараз багато часу проводите біля телевізора і дивіться чемпіонат світу з футболу. Вірно?

- Не вгадали. Я не великий фанат футболу. А що стосується телевізора, то взагалі намагаюся дивитися його якомога менше, тим більше, що зараз така непроста ситуація в країні і хороших новин, на жаль, мало.

- З партнерами по команді підтримуєте контакти?

- Так, звичайно. Передзвонюємося. Знаю, що в «Хімпромі» очікуються серйозні зміни. У всякому разі четверо хлопців написали заяви про відхід з команди і на їх місце прийдуть нові гравці.

- Те, що «Хімпром» у новому сезоні буде виступати в єврокубках турнірі додає настрою?

- Безсумнівно. Хотілося б пройти якомога далі. Якщо ми виграємо за сумою двох матчів у «Локомотива», то залишимося в Кубку ЄКВ, а якщо ні, то перейдемо в Кубок Виклику.

- Ви ж вже брали участь раніше в єврокубкових матчах?

- Так, у складі черкаського «Імпексагроспорта». Тоді ми в першому колі здолали клуб з Кіпру, а в другому - програли болгарської команді і вибули з турніру.

- Чи намагаєтесь Ви підтримувати спортивну форму?

- Форму підтримую постійно, здійснюю пробіжки, займаюся фізичними вправами і навіть трохи схуд за час відпустки. Команда разом 7 липня, тоді і почнеться справжня підготовка до нового сезону. Треба готуватися дуже серйозно, тим більше, що ми є срібними призерами і опускатися нижче в турнірній таблиці вже не повинні.

 

 

 

Прес-служба за матеріалами сайту СК «Сумихімпром»

Источник