Сергій ГОЛОТОВ: «Жеребкування, м’яко кажучи, не дуже»

09:55 | 14 июня 2014

Головний тренер ВК «Хімік» Сергій ГОЛОТОВ прокоментував жеребкування Кубку ЄКВ, в якому чотиразовому чемпіону України достався італійський «Конельяно».

 

 

- Жеребкування, м’яко кажучи, не дуже. В минулому сезоні ця команда мала дуже добрий склад, а зараз, як відомо, залучила до своїх лав волейболісток ще більш високого класу, гравців  національних збірних – американок Алішу Гласс, Рейчел Адамс, турчанку Неріман Озсой. «Хімік» вперше гратиме з італійським клубом, але ж мені як тренеру доводилося не раз сперечатися з колективами цієї країни. Буде цікаво перевірити команду в іграх із суперником екстра-класу і, звичайно ж, ми боротимемося. Не святі горщики ліплять, але багато в цій дуелі залежатиме від нашої комплектації.

 

«Prosecco Doc-Imoco CONEGLIANO». Досьє

Дата заснування: 15 марта 2012 року.

Сезон-2012/13: 5-е місце в серії А1 (регулярний чемпіонат), фіналіст плей-офф чемпіонату Італії, вихід в чвертьфінал Кубка Італії.

Сезон-2013/14: 2-е місце в серії А1 (регулярний чемпіонат), півфіналіст плей-офф, фіналіст Суперкубка Італії, вихід в 1/4 фіналу Кубку Італії, вихід в «Раунд 12» Ліги чемпіонів.

Команда базується в місті Конельяно (головному місті однойменної комуни), а матчі проводить в 20 км - в Каріта де Виллорба в Палаці спорту «Palaverde» (5124 глядача), де також грає баскетбольний «Бенеттон». Конельяно знаходиться в 40 км від Тревізо - адміністративного центру однойменної провінції.

 

НОВАЧКИ-2014

Офіційний сайт «Конельяно» оголосив про підписання двох гравців збірної США - Аліши Гласс (екс-«Фенербахче», Туреччина) і центральної блокуючої Рейчел Адамс (екс-«Домброва-Гурніча», Польща), а також турецької доігровщіци Неріман Озсой (екс- «Галатасарай», Туреччина). Також офсайт італійського клубу, волейболісток якого називають «пантерами», повідомив про продовження контракту з символом команди Крістіною Барселліні.

 

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Хімік»

Источник