Львівські «Кажани» візьмуть участь у турнірі пам’яті Героїв Небесної Сотні

16:10 | 13 мая 2014

16-18 травня львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» візьме участь у турнірі «Кубок Свободи», присвяченому пам’яті Героїв Небесної Сотні, який відбудеться у Чернівцях.

 

Загалом, крім львівського «Баркому»,  серед учасників турніру  команди   з Вінниці, Києва, Уманя, Кам"янця-Подільського, Заліщиків, Чернівців.

«Попри те, що сезон закінчився, ми далі активно тренуємось та беремо участь у турнірах та змаганнях. Нещодавно наші гравці повернулися з Азербайджану, там ми досить вдало зіграли з волейбольною збірною Азербайджану. Тепер їдемо у Чернівці. Поїдемо туди змішаним складом. Тобто,  гравці головної команди та представники молодіжки. Маємо єдине турнірне завдання – максимальна кількість перемог», -  наголосив помічник головного тренера ВК «Барком-Кажани» Владислав Лазарчук.

За його словами, серед учасників чернівецького турніру – здебільшого аматорські команди. «Аматори  також досить досвідчені гравці,  із досвідом ігор у Суперлізі. Думаю, мотивація не виглядатиме меншою», - додав один з гравців ВК «Барком-Кажани»  Роман Оліщук.

Волейбольні змагання пам’яті Героїв Небесної Сотні  відбудуться у місті  Чернівці, в спорткомплексі «Будівельник» (вул. Кармелюка, 78). «Кубок Свободи» розпочнеться об 11:00 годині.

 

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами прес-служби ВК «Барком-Кажани»

Источник