Волейбол пляжний. CEV Сателіт в Анталії

15:40 | 07 мая 2014

Сьогодні розпочався етап чемпіонату Європи з волейболу пляжного серії Сателіт в Анталії, Туреччина. Є за кого повболівати і нам, адже  турнірі беруть участь жіночі та чоловічі команди з України.

 

Сателіт в Анталії відкриває "літній сезон" етапів чемпіонату Європи CEV з волейболу пляжного. Традиційно такий турнір в Туреччині викликає величезний інтерес серед учасників, що й підтвердилось й цого року: 49 жіночих команд та 56 чоловічих.

Окрім цього, на даному турнірі буде вперше опробована нова система підрахунку. Отже, для виграшу матчу, команді необхідно виграти 3 сети, рахунок в кожному сеті ведеться до 15 очок або при потребі до переваги в 2 очки. Зміна сторін в сетах відбувається при сумі 7 очок набраних командами. При потребі вирішальний сет грають до 7 очок або переваги в 2 очки, зміна сторін в ньому відбувається при сумі в 4 очки. Технічні тайм-аути відсутні, на всі сеті команда має можливість використати 3 тайм-аути, але не більше 1-го в сеті.

Жіночі команди з України розпочнуть виступ в Анталії з кваліфікаційного етапу. Пара Анастасія Лисенко / Аліна Демідова в 1-му раунді зустрінуться з представниками Іспанії Ribera-Fern

Источник