Вітаємо Андрія ЛЬОПУ!

04:20 | 16 июля 2021
 Вітаємо Андрія ЛЬОПУ! Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає відомий арбітр, голова Директорату Суперліги, член Виконкому ФВУ     Переконані – не буде перебільшенням ствердження, що Андрій Льопа закоханий у волейбол по самі вуха.  Вітаємо Андрія ЛЬОПУ!

Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає відомий арбітр, голова Директорату Суперліги, член Виконкому ФВУ 

   

Переконані – не буде перебільшенням ствердження, що Андрій Льопа закоханий у волейбол по самі вуха. Бо інакше чи взявся би він невтомно «розрулювати» безліч різноманітних питань на посаді голови Директорату Суперліги, котра за часту потребує від нього бути у робочому стані всі 24 години на добу? Але ж саме так сталося, зокрема, у минулому сезоні, коли протягом турнірного процесу із жорсткими реаліями коронавірусу зіткнулася фактично кожна команда!

 

Проте, нічого – Андрію Степановичу та його команді вдалося із честю вийти з напрочуд важкого випробування на міцність. Мобільність, вигадливість і креативність дозволили успішно «розрулити» цілу купу все нових і нових «сюрпризів». Тож жоден чемпіонат не зірвався, жодна команда не залишилася «поза грою», і всі лауреати, зрештою, отримали свої заслужені медалі, Кубки та інші почесні відзнаки. А це – найголовніше!

 

Колектив ФВУ щиро вітає Андрія ЛЬОПУ і бажає йому щастя, здоров’я, вдачі та всіх благ! 

Источник