Вітаємо Олександра ГЕРЕГУ!

15:50 | 27 июня 2021
 Вітаємо Олександра ГЕРЕГУ! Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає 1-й віцепрезидент ГО ФВУ, керівник амбітного проекту – СК «Епіцентр-Подоляни»       Любов Олександра Гереги до спорту здавна є загальновідомою.  Вітаємо Олександра ГЕРЕГУ!

Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає 1-й віцепрезидент ГО ФВУ, керівник амбітного проекту – СК «Епіцентр-Подоляни» 

   

 

Любов Олександра Гереги до спорту здавна є загальновідомою. На щастя для волейбольної громади, торкнулася вона і нашого улюбленого виду спорту. І не тільки тому, що в рідному для Олександра Володимировича містечку Городок, що на Хмельниччині, буквально на очах триває стрімке перетворення місцевої команди «Епіцентр-Подоляни» на один із передових клубів континентального рівня. Отримання Україною історичного права провести в себе матчі групового турніру чоловічого чемпіонату Європи 2023 року – також, солідною мірою, його заслуга. Як і всіляке сприяння тому, щоби наша національна команда стрімко прогресувала на міжнародній арені.

 

Зробити волейбол для дітей ще більш авторитетним і популярним, залучати все нові й нові їхні хвилі до спеціалізованих шкіл, секцій та гуртків – це також один із пріоритетів широкої діяльності Олександра Гереги задля того, щоби здоровий спосіб життя, фізична культура і спорт стали невід’ємною частиною буття чи не кожного українця…

 

Що ж, дякуємо і так тримати, Олександре Володимировичу!

 

Колектив ФВУ щиро вітає Олександра ГЕРЕГУ і бажає йому щастя, здоров’я, вдачі та всіх благ! 

Источник