Волейбол пляжний: на старті сезону 2014

16:40 | 30 апреля 2014

З кожним днем в Україні стає все тепліше, тим самим нагадуючи прихильникам волейболу пляжного про початок нового сезону 2014 року. Про зміни та інновації, які будуть очікувати на спортсменів та прихильників цього виду спорту ми будемо розказувати починаючи з даної статті.

 

Як ми вже повідомляли ФІВБ продовжує проводити експеременти щодо змін в правилах гри та структури турнірів. Які з них будуть вдали, а які ні, покаже час та відповідна статистика.

Враховуючи досвід попередніх проведення турнірів в попередньому сезоні в Європі та Україні, певні зміни будуть відбуватись як в національному чемпіонаті, так і в інших турнірах з волейболу пляжного в Україні.

Отже, розпочнемо з аматорських турнірів. В 2014 році ФВУ спільно з регіональними (міськими та обласними) осередками (федераціями та асоціаціями) спробуємо структуризувати проведення різноманітних турнірів, таких як відкриті чемпіонати міст, районів, областей тощо. Організаціям, що проводять такі турніри, з метою включення їх до загального календаря турнірів з волейболу пляжного в Україні в 2014 році, потрібно заповнити відповідну заявку та надіслати її в ФВУ. В результаті, окрім того, що про даний турнір зможе дізнатись більшість волейбольної громадськості України, в якості бонуса для спортсменів, що будуть приймати участь в даних турнірах, стане можливість отримання рейтингових очок, які включені до загальної системи національного рейтингу гравців з волейболу пляжного в Україні. Тобто, якщо організаторами турнірів будуть дотримані певні вимоги, то кращі 6 команд у підсумку здобудуть очки в національний рейтинг, що дозволить їм посідати більш вигідну стартову позицію на турах національного чемпіонату.

З календарем турнірів з волейболу пляжного Ви можете ознайомитись у відповідному розділі нашого сайту.

В наступному матеріалі ми розповімо які нововведення очікуватимуть на учасників вікових чемпіонатів України до 20, 18, 16 та 14 років.

 

 

Прес-служба ФВУ

 

Источник