Вітаємо представників мас-медіа з професійним святом!

09:35 | 06 июня 2021
 Вітаємо представників мас-медіа з професійним святом!    В Україні День журналіста був встановлений незабаром після здобуття країною Незалежності.  Вітаємо представників мас-медіа з професійним святом!

 

 

В Україні День журналіста був встановлений незабаром після здобуття країною Незалежності. Відповідний указ у травні 1994 року був підписаний президентом нашої держави Леонідом Кравчуком. Датою же професійного свята представників мас-медіа було обрано 6 червня – день прийняття Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів.

 

Шановні представники мас-медіа!

 

Як тільки вас не називають - четверта влада, акули пера, журналюги і навіть, буває, продажні писаки… Але, хоч як там було, насправді спортивний світ без журналістики був би несхожим сам на себе. Перемоги і поразки, злети і падіння, тріумфи і провали, а також очки і секунди, бали і сантиметри – уявлення широкого загалу шанувальників спорту про все це не було б достатнім, якби не ваші репортажі, статті, сюжети та інтерв’ю. Авторитет кожного виду спорту багато в чому складається і через роботу журналістів. Тому нам дуже приємно, що український волейбол серед своїх друзів має справжніх професіоналів пера і мікрофона. І те, що останнім часом наш вид спорту у світі загальної спортивної інформації почав посідати дедалі солідніші позиції та навіть повернувся до програми окремих телеканалів – то наше спільне досягнення.

 

Тож бажаємо вам, шановні журналісти, міцного здоров’я, невичерпного натхнення, справжнього задоволення від творчості та гідних гонорарів!

 

Колектив Федерації волейболу України

 

Источник