Вітаємо з 8 Березня!

03:50 | 08 марта 2021
 Вітаємо з 8 Березня!       Чарівні наші, феєричні, незрівнянні, кохані!   Коли хтось замислюється, чому саме волейбол є наймасовішім видом спорту у світі, а олімпійські волейбольні змагання і трансляції збирають найбільшу аудиторію глядачів, то відповідь довго шукати не треба.  Вітаємо з 8 Березня!

 

 

 

 

Чарівні наші, феєричні, незрівнянні, кохані!

 

Коли хтось замислюється, чому саме волейбол є наймасовішім видом спорту у світі, а олімпійські волейбольні змагання і трансляції збирають найбільшу аудиторію глядачів, то відповідь довго шукати не треба. Основною причиною тому є ви – наші красуні-волейболістки! Адже це вам якимось дивовижним чином, навіть попри палаючий спортивний адреналін та шалену напругу захопливої боротьби, все одно вдається наповнювати волейбольні майданчики магічними світлом і теплом, любов’ю і красою. І, певно, один великий автор та співак навіть не уявляв, наскільки точно ви уособлюєте в собі слова однієї з його пісень – «бодрость духа, грация и пластика»… 

Це чудово, що є свято, яке дозволяє вам почути найвідвертіші слова та зізнання навіть з уст закоренілих «олов’яних солдатиків»! Тож нехай вони сьогодні невтомно лунають, що називається, від і до. Як на адресу самих, власне, волейболісток, так і жінок-тренерів, організаторів спортивного руху, вболівальниць та просто прихильниць здорового способу життя, які при цьому поважають і волейбольний м’яч!

 

Дякуємо вам за те, що ви неодмінно наповнюєте наші будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ! Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів, спортивних і життєвих перемог. Щиро бажаємо вам якомога більше позитивних емоцій, життєлюбства, доброти, щирості, унікальності, самореалізації, постійного прогресу всіх ваших талантів, любові та удачі у всьому!

 

З першим святом Весни, з торжеством жіночності, з 8 Березня!

 

Чоловіча половина колективу ФВУ

 

Источник