Вітаємо Володимира ПАЄВСЬКОГО!

15:35 | 01 марта 2021
 Вітаємо Володимира ПАЄВСЬКОГО! Сьогодні знаний вітчизняний арбітр міжнародної категорії відзначає 50-річний ювілей     Буває, що іноді судді напівжартома ображаються, коли коментатори під час трансляцій матчів забувають згадувати про них.  Вітаємо Володимира ПАЄВСЬКОГО!

Сьогодні знаний вітчизняний арбітр міжнародної категорії відзначає 50-річний ювілей 

   

Буває, що іноді судді напівжартома ображаються, коли коментатори під час трансляцій матчів забувають згадувати про них. І, з одного боку, мають рацію, оскільки вони – такі ж учасники волейбольного дійства, як тренери, гравці та навіть уболівальники. Проте, з іншого боку, якщо їхні прізвища під час ефірів узагалі не лунають, то це є найкращим свідченням того, що вони свою роботу виконують бездоганно!

 

Саме так сталося і під час нещодавнього «Фіналу чотирьох» жіночого Кубка України. Попри непростий характер кожного поєдинку, дії арбітрів там залишилися поза необхідністю звертати на них персональну увагу. Отже, вони вправно допомогли перетворити це резонансне волейбольне дійство на справжнє спортивне свято. І однією із головних дійових осіб у ньому був наш сьогоднішній ювіляр – Володимир ПАЄВСЬКИЙ.

 

За плечима у Володимира Валерійовича є чимало матчів, у тому числі міжнародного статусу, де його роботу сміливо можна ставити в приклад арбітрам-початківцям. А ще можна ставити в приклад і наукову діяльність ювіляра – будучи паралельно доцентом кафедри фізвиховання Харківської державної академії фізичної культури, пан Паєвський став автором та співавтором цілої серії дуже цікавих і корисних творчих матеріалів, як от, наприклад, «Проблеми і перспективи розвитку спортивних ігор і єдиноборств у вищих навчальних закладах» (у ній розглянуті рекомендації щодо факторів, які впливають на успішність виконання елементів техніки гри у волейбол) чи «Вікові особливості технічної підготовки волейболістів», тощо…

 

Колектив ФВУ щиро вітає Володимира ПАЄВСЬКОГО з ювілеєм

і бажає йому щастя, здоров’я, вдачі та всіх благ! 

Источник