Вітаємо вболівальників із поверненням на трибуни!

15:35 | 18 февраля 2021
 Вітаємо вболівальників із поверненням на трибуни! Від 18 лютого спортивні арени можуть заповнюватися не більше ніж на 50 відсотків глядацьких місць   Сьогоднішній даті у літопису вітчизняного волейболу цілком може бути присвячена особлива сторінка.  Вітаємо вболівальників із поверненням на трибуни!

Від 18 лютого спортивні арени можуть заповнюватися не більше ніж на 50 відсотків глядацьких місць 

 

Сьогоднішній даті у літопису вітчизняного волейболу цілком може бути присвячена особлива сторінка. Адже вона символізує дозвіл уболівальникам знову повернутися на трибуни спорткомплексів та підтримувати свої улюблені команди, чого останнім так бракувало протягом тривалого часу...

 

Згідно із затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104, пункт 2, від 18 лютого поточного року дозволяється, зокрема, проведення офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів із глядачами з наповненістю споруд та приміщень не більш як на 50 відсотків місць, та за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів, здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.

 

Також організатор заходу є відповідальним за нанесення горизонтальної розмітки або інших засобів дистанціонування для дотримання між особами фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метри у разі проведення заходу із розміщенням осіб стоячи.

 

Відповідно, вже найближчі матчі у волейбольному календарі поточного сезону (починаючи від вирішальних поєдинків заключних турів в рамках 1-го етапу чемпіонатів у жіночій Суперлізі, а також у чоловічій та жіночій перших лігах, що стартують 19 лютого) можуть бути проведені за присутності вболівальників на трибунах.

 

Звичайно, ми щиро вітаємо всіх шанувальників волейболу із можливістю знову бути присутніми на матчах своїх улюблених команд. Але, все ж таки, в жодному разі не забувайте про необхідні засоби безпеки. Бережіть своє здоров’я, здоров’я ваших рідних і близьких, здоров’я гравців та всіх учасників змагань!

 

Прес-служба ГО ФВУ

Источник