Друга ліга (чоловіки). Анонс 3-го туру. «Фінал чотирьох» очікує своїх учасників

02:05 | 11 февраля 2021
Друга ліга (чоловіки). Друга ліга (чоловіки). Анонс 3-го туру.  «Фінал чотирьох» очікує своїх учасників

Досі місце у ньому ніхто собі не гарантував 

 

У попередніх турах, навіть незважаючи на максимум перемог в активах ВК «Датський Текстиль», «Бердянська-БДПУ» та ВК «Боярка», гарантованої путівки до «Фіналу чотирьох» ніхто не отримав. Так, ці самі команди майже виконали поставлені перед собою завдання, але в тому й річ, що лише «майже». Тож тепер, щоби підтвердити свій статус учасників майбутнього раунду за розіграш комплектів нагород, що називається, де-факто і де-юре, їм необхідно зробити вирішальні кроки 12-14 лютого. Але певні шанси у найближчих конкурентів, усе ж таки, ще залишаються…

 

У групі А, маючи у доробку максимальні 12 очок після чотирьох матчів, ВК «Датський текстиль», що називається, однією ногою вже стоїть у «Фіналі чотирьох». І завадити йому ступити туди й другою ногою може тільки велике диво. Адже у заключних поєдинках підопічним Романа Плетінки достатньо буде обіграти будь-кого із нинішніх аутсайдерів – «Ниву-ДЮСШ №4» або «Джи-Ар». Зрозуміло, що це завдання є абсолютно реальним.

 

А ось за друге «прохідне» місце в групі конкуренція вбачається значно серйознішою. Оскільки на даний час «ЛНТУ-Волиньський край» і ВК «Горіш» мають в активі по три перемоги, то, найвірогідніше, саме в очному протистоянні 14 лютого вони і визначать другого майбутнього фіналіста.

 

Утім, шанс – і досить таки реальний (!) – не пустити до «Фіналу чотирьох» обидва вищезгадані колективи зберігає «КДЮСШ №1- ДСО-ЗУНУ». Адже, за іронією долі, свої заключні поєдинки в рамках 1-го етапу чемпіонату ця команда проведе якраз проти «ЛНТУ-Волиньський край» і ВК «Горіш», від яких наразі відстає на одну перемогу!

 

Отже, якщо молоді підопічні Назарія Семотюка (переважно – хлопці 2003/2004 років народження) віднайдуть в собі сили впоратися з кожним із суперників принаймні у чотирьох партіях, то, цілком ймовірно, випередять обох і в таблиці.

 

Схоже, у спорткомплексі «Колос» у Тлумачі прийдешнього уїк-енду відбуватиметься те ще волейбольне дійство!

 

Що ж до групи Б, то наразі там ситуація і простіша, і заплутаніша одночасно. Бо, з одного боку, «Бердянську-БДПУ» і ВК «Боярка», що мають перевагу у дві перемоги над третьою нині командою – СК «Радіус-СДЮСШОР №2», достатньо буде в анонсованому турі додати до кількості своїх виграшів ще бодай по одному. Але оскільки в одному з матчів лідери зустрінуться між собою, а ще, зокрема, на «Бердянськ-БДПУ» очікує протистояння з достатньо непростим опонентом в особі колективу «НУБіП України», то мінімальна можливість для буквально фантастичного розвитку подій в цій групі таки залишається.

 

Утім, хоч як там було, а 14 лютого ми однозначно дізнаємося імена всіх учасників майбутнього «Фіналу чотирьох». Хай це будуть справді найсильніші!

 

Детальніше про календар матчів можна дізнатися за наступними посиланнями…

 

http://uvf-web.dataproject.com/CompetitionMatches.aspx?ID=30&PID=87

 

http://uvf-web.dataproject.com/CompetitionMatches.aspx?ID=30&PID=88

 

Прес-служба ГО ФВУ

 

 

Источник