Суперліга (жінки). Анонс 6-го туру. Шанс для «Галичанки-ЗУНУ»

16:05 | 02 декабря 2020
Суперліга (жінки). Суперліга (жінки). Анонс 6-го туру.  Шанс для «Галичанки-ЗУНУ»

Тернополянки мають нагоду пробитися, нарешті, до верхньої частини у турнірній таблиці 

 

Тур, який фактично підводить рису під першою половиною регулярного чемпіонату, буде цікавий подіями, насамперед, у Тернополі. Адже тут між собою зійдуться команди, які від початку сезону анонсували боротьбу за місце на п’єдесталі, і до якої нині може активно підключитися «Галичанка-ЗУНУ». Практично, саме зараз, в разі перемог над одними із прямих конкурентів, підопічні Віктора Туркули нарешті зможуть перестати пасти в таблиці задніх. Але ж і ті самі конкуренти втрачати свого однозначно не збираються…

 

ТЕРНОПІЛЬ (СК ЗНУ №1)

 

3 грудня

16.00 «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - «Галичанка-ЗУНУ»
19.00 «Волинь-Університет-ОДЮСШ» - ВК «Полісся-ШВСМ-ЖДУ»

 

4 грудня

11.00 ВК «Полісся-ШВСМ-ЖДУ» - «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ»
14.00 «Галичанка-ЗУНУ» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ»

 

Невдало стартувавши, «Галичанка-ЗУНУ», отримавши солідне кадрове підкріплення, зараз може на повну скористатися втратою дорогоцінних очок в останніх поєдинках з боку своїх нинішніх опонентів. Тим більше, і «Волинь-Університет-ОДЮСШ», і «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» стабільної гри наразі не демонструють. Це підтвердило їхнє очне протистояння 26 листопада, в якому, нагадаємо, рівнянки взяли гору – 3:1. Відповідно, зараз, в разі успіху в поєдинках над обома суперниками, за втраченими очками тернопільська команда цілком може, принаймні, порівнятися з ними.

 

Але, звісно, можливі перемоги підопічних Віктора Туркули ще більше порадують волейболісток ВК «Полісся-ШВСМ-ЖДУ». Бо якщо вони також здолають представниць Луцька та Рівного, то наразі їхнім прямим конкурентом у суперництві за третю позицію в таблиці залишиться тільки «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ».

 

Отже, тур у Тернополі вбачається максимально інтригуючим, і після анонсованих у ньому матчів турнірне становище його учасників може стати ще більш заплутаним…

 


ЮЖНИЙ (ФСК «Олімп»)

 

3 грудня

17.00 «Університет-ШВСМ» - «Хімік»
20.00 ВК «Полтавчанка-ПНПУ» - СК «Прометей»

 

4 грудня

12.00 СК «Прометей» - «Університет-ШВСМ»
15.00 «Хімік» - ВК «Полтавчанка-ПНПУ»

 

Протистояння очевидних лідерів чемпіонату з його аутсайдерами, найвірогідніше, дозволить СК «Прометей» та «Хіміку» ще більше зміцнити свій статус. Адже і ВК «Полтавчанка-ПНПУ» і, тим більше, «Університет-ШВСМ» на даний момент вагомих аргументів у своїх арсеналах для гідної конкуренції з головними претендентами на золоті медалі не мають. Щоправда, певний відсоток для можливої сенсації нікуди не зник, але ж чи стане вона реальністю в Южному?..

 


ЗАПОРІЖЖЯ (СК ЗНУ)

 

4 грудня

17.00 «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» - «Аланта»

 

На перший погляд здається, що шансів в «Аланти» для перемоги над одним із поточних лідерів чемпіонату небагато. Але, насправді, дніпровська команда у своєму класі, нехай і поступово, однак невпинно прогресує, тож підопічним Гарія Єгіазарова розраховувати на легкий успіх апріорі не доводиться.

 

Щоправда, нинішній арсенал «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» сумнівів не викликає, як і націленість запоріжанок обов’язково продовжити боротьбу, принаймні, за третю позицію в таблиці. Отже, матч на арені СК ЗНУ також обіцяє стати дуже цікавим!

 

Прес-служба ГО ФВУ

 

 

Источник