Вітаємо братів КАСАЇВ!

16:50 | 28 ноября 2020
 Вітаємо братів КАСАЇВ! Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймають голова Комісії пляжного волейболу та Народний депутат України     У тому, що сьогодні Запоріжжя є гостинно відкритим містом для волейболістів будь-якого статусу, є і величезна заслуга братів Касаїв.  Вітаємо братів КАСАЇВ!

Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймають голова Комісії пляжного волейболу та Народний депутат України 

   

У тому, що сьогодні Запоріжжя є гостинно відкритим містом для волейболістів будь-якого статусу, є і величезна заслуга братів Касаїв. І воно не дивно, оскільки перший із – Павло – є членом Виконкому ФВУ і головою Комісії пляжного волейболу, а другий – Геннадій – як Народний депутат і великий шанувальник волейболу, охоче надає допомогу у вирішенні будь-яких організаційних питань. Відповідно, запорізький Палац спорту «Юність» став відмінної базою підготовки для чоловічої та жіночої збірних України, а пісчане узбережжя Хортиці – місцем проведення багатьох змагань з волейболу пляжного. І, до речі, в нинішньому році ці самі змагання певним чином сприяли стрімкому злету нашої талановитої молоді на чемпіонатах Європи різних вікових категорій.

 

Нарешті, Павло і Геннадій Касаї – справжні азартні вболівальники. Зокрема, коли торік підопічні Угіса Крастіньша торували шлях до загального визнання на чемпіонаті Європи, про їхню підтримку дізналися і на пляжах Хортиці, і в залі засідань сесії Верховної Ради. Відповідно, своєю гарячою любов’ю до нашої гри обоє вони однозначно сприяють загальному зміцненню авторитету волейболу на спортивній мапі України.

 

Тож з роси і води вам, Павло та Геннадій!

 

Колектив ФВУ щиро вітає братів КАСАЇВ

і бажає їм щастя, здоров’я, вдачі та всіх благ! 

Источник