Михайло МЕЛЬНИК – член Організаційної комісії ЄКВ!

00:20 | 28 ноября 2020
 Михайло МЕЛЬНИК – член Організаційної комісії ЄКВ! На цій високій посаді він працюватиме у період 2020-2024 років   27 листопада у Люксембургу Адміністративна рада Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ) провела своє перше засідання після виборів, що відбулись у жовтні минулого року у Відні.  Михайло МЕЛЬНИК – член Організаційної комісії ЄКВ!

На цій високій посаді він працюватиме у період 2020-2024 років 

 

27 листопада у Люксембургу Адміністративна рада Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ) провела своє перше засідання після виборів, що відбулись у жовтні минулого року у Відні. І хоча президент ЄКВ Александар Борічіч та його колеги були змушені задовольнитися віртуальним скликанням, у них споглядалося чітке бажання позитивної енергії та спільної рішучості наполегливо працювати, щоби продовжувати розвивати волейбол, незважаючи на глобальну кризу в галузі охорони здоров’я…

 

Серед інших пунктів порядку денного, Адміністративна рада затвердила склад комісій ЄКВ на період 2020-2024 років. Географія претендентів виявилася достатньо широкою, тож відповідальним особам довелося добряче «поламати голови», щоби визначити справді найбільш гідних. Зрештою, при виборах до особливо авторитетної та знакової Організаційної комісії ЄКВ - European Sports Organising Commission (ESOC), у членів Адміністративної ради, хоч як того хотілося вигадникам різноманітних штучних «зашкварів» у діяльності керівництва Федерації волейболу України, не знайшлося жодних заперечень проти кандидатури діючого президента ФВУ Михайла Мельника.

 

«Новопризначені члени цієї комісії, в тому числі й Михайло Мельник, спроможні поділитися своїми вкрай необхідними і нагально затребуваними знаннями, щоби допомогти розвивати волейбол на всіх рівнях протягом наступних чотирьох років», - так підсумував вердикти Адміністративної ради ЄКВ Александар Борічіч.

 

Таким чином, керівництво Європейської конфедерації волейболу вчергове відзначило всі ті позитивні зрушення в роботі Федерації волейболу України, які дозволяють ставити її діяльність у приклад багатьом іншим національним федераціям. Відповідно, хочеться вірити, ця сама її діяльність знайде відповідний відгук і з боку, вибачте за каламбур, відповідних же чинів на найвищому державному рівні. І волейбольна Україна невблаганно продовжить наполегливий рух до переведення її, образно кажучи, на передові професійні рейки за найвищими континентальними стандартами. А сам Михайло Мельник неодмінно розширюватиме свій багатий міжнародний досвід і обов’язково втілюватиме його у подальший прогрес українського волейболу на міжнародному рівні!

 

Прес-служба ГО ФВУ

 

 

Источник