Суперліга (жінки). Анонс 5-го туру. Серйозний іспит для «Волині» та «Регіни»

22:20 | 17 ноября 2020
Суперліга (жінки). Суперліга (жінки). Анонс 5-го туру.  Серйозний іспит для «Волині» та «Регіни»

Нещодавнім лідерам чемпіонату належить почергово зустрітися з грізними СК «Прометей» та «Хіміком» 

 

Після тривалої паузи, під час якої гравці кількох команд почергово вимушено вирішували проблеми зі здоров’ям, у жіночій Суперлізі, нарешті, відновилася можливість провести повноцінний тур. І він, так би мовити, фактично від і до буде переповнений принциповими очними поєдинками, де в одних зійдуться команди з верхньої частини турнірної таблиці, а в інших – поточні аутсайдери.

Та все ж, здається, найбільшу зацікавленість викликають дуелі нещодавніх лідерів турніру – «Волинь-Університету-ОДЮСШ» і «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» із головними претендентами на здобуття чемпіонського титулу – СК «Прометей» і «Хіміком»…

 

ЖИТОМИР (СК «Динамо»)

 

18 листопада

 

16:30 ВК «Полісся-ШВСМ-ЖДУ» - «Галичанка-ЗУНУ»

 

Аносований тур відкриє інтригуюче «побачення» команд, які однозначно ставлять перед собою завдання обов’язково поборотися за один із комплектів нагород. Щоправда, «знекровлена» у міжсезоння «Галичанка-ЗУНУ» розпочала чемпіонат із чотирьох поразок поспіль. Однак варто було їй отримати солідне підсилення в особах досвідчених виконавиць – ліберо Вікторії Дельрос і догравальниці Інни Деніної, як у двох наступних іграх підопічні Віктора Туркули, нарешті, розжилися перемогами. Відповідно, нагоду ще більше покращити своє нинішнє незавидне становище у таблиці вони втрачати не збираються.

 

Утім, зробити це тернополянкам буде дуже складно, оскільки їхні суперниці – дівчата не промах. У наставника Анатолія Казьмерчука підібралася достатньо бойовита «бригада», яка обох поразок у чемпіонаті зазнала тільки у стартовому турі, коли гравці були недостатньо зіграні й через те припускалися численних прикрих помилок. Після того же житомирянки демонстрували значно ліпший волейбол, і записали до свого активу чотири перемоги.

 

Та все ж, для кого вимушена пауза у змаганнях виявилася більш корисною – незабаром дізнаємося…

 


ЛУЦЬК (СК ОДЮСШ)

 

19 листопада

 

16:00 «Волинь-Університет-ОДЮСШ»» - СК «Прометей»


19:00 «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - «Хімік»

 

20 листопада

 

11:00 «Хімік» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ»


14:00 СК «Прометей» - «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ»

 

У Луцьку ж риторичних питань до початку матчів вистачає. Чи зуміють лучанки підтвердити сміливу заяву свого головного тренера Богуслава Галицького, що насправді вони спроможні боротися за перемоги у протистоянні з будь-якими суперниками? Чи готові до того ж і спортсменки «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ», котрі отримали у міжсезоння суттєве кадрове підсилення? Збережеться на вершині турнірної таблиці поточна ситуація (нагадаємо, що наразі СК «Прометей» після п’яти матчів має в активі максимальні 15 очок, а команди з Южного, Луцька та Рівного налічують у пасиві по одній поразці), чи настане прогнозоване від самого початку сезону кам’янсько-южненське двовладдя?

 

Отже, для вищезгаданого квартету прийшов час достатньо знакових поєдинків…

 

ПОЛТАВА (СК ПНПУ)

 

19 листопада

 

16:00 «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ» - ВК «Полтавчанка-ПНПУ»


19:00 «Аланта» - «Університет-ШВСМ»»

 

20 листопада

 

11:00 «Університет-ШВСМ» - «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ»


14:00 ВК «Полтавчанка-ПНПУ» - «Аланта»

 

Чи зуміли гравці «Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ» остаточно позбутися проблем зі здоров’ям, котрі переслідували їх останнім часом? Наскільки вони готові продовжити серйозну боротьбу за лідерські позиції?

 

Одноосібне аутсайдерство «Університету-ШВСМ» без жодної перемоги у семи поєдинках – це збіг обставин чи закономірність? Хто із дебютантів Суперліги більш аргументовано доведе спроможність не пасти задніх у таблиці – «Аланта» чи ВК «Полтавчанка-ПНПУ»?

 

У недавніх поєдинках в рамках 2-го етапу Кубка України дніпровська команда впоралася з поточними завданнями краще, здолавши при цьому, до речі, якраз «Університет-ШВСМ» (3:0). Отже, чи зуміє чернігівська команда реваншуватися за ту невдачу?

 

Як бачимо, і в цій групі цікавих питань апріорі вистачає. Отже, давайте пильно слідкувати за подіями на ігрових майданчиках разом! На превеликий жаль, через карантин вхід глядачів на трибуни лишається забороненим, однак прямі онлайн-трансляції поєдинків за спеціальними посиланнями на офіційному сайті ФВУ ніхто не відміняв! 

 

Прес-служба ГО ФВУ

 

 

Источник