Хто буде чемпіоном? Андрій РОМАНОВИЧ: «Шанси 50/50»

10:55 | 11 апреля 2014

Продовжуємо знайомити вас з думкою спеціалістів, які спостерігали за матчами туру в Сєвєродонецьку, щодо шансів «Хіміку» та «Сєвєродончанки» в боротьбі за чемпіонський титул. Слово метру тренерського цеху Володимиру БУЗАЄВУ, який, нагадаємо, приводив «Сєвєродончанку» до чемпіонства в 2009-му році:

 

- Питання дуже непросте. Можу сказати так: у «Сєвєродончанки» появився явний шанс зайняти перше місце, а як вони їм скористуються, ще все наступне питання. Програш «Хіміку» в першому турі зберіг інтригу до кінця чемпіонату.

Хто буде чемпіоном, питання дуже складне. Мабуть, «Хімік» думав, що він уже став чемпіоном, а грати завжди треба до кінця. Напевно ця поразка в першому турі напевно невипадкова, як і те, що «Сєвєродончанка» взяла дев’ять очок в трьох матчах. Далі – без коментарів. Це серйозна інтрига.

Сєвєродонецька команда непогано грає, там всі нормальні, навчені гравці – я трошечки їх знаю. Якщо порівнювати суперників, то на боці «Хіміку» люди, навчені не гірше, та й за класом, вони не нижче, а як розпорядяться ними тренери, це вже їх проблема.

Гадаю, серйозне значення матиме фактор свого поля, як і в Сєвєродонецьку. Щодо шансів, повторюсь: «У «Сєвєродончанки» з’явився шанс», а коли у команди з’являється шанс, вона становиться небезпечною для конкурента. Але звичайно шанси є у обох команд. Незалежно від того, що у лідера зараз перевага два очки. І тому, і іншому претенденту на титул треба максимально концентруватися, адже вони цілком можуть програти іншим суперникам по «четвірці». Тож їм, на мій погляд, треба налаштовуватися не тільки на гру між собою, але й на матчі з «Галичанкою» та «Орбітою».

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник