Вітаємо з Днем тренера!

14:05 | 30 октября 2020
 Вітаємо з Днем тренера!

 

   

Дорогі наші тренери!

 

Це просто чудово, що є свято, коли ви, нарешті, можете отримати мільйони відвертих слів подяки за ту вашу титанічну працю, яка багато в чому уособлює справжнє волейбольне обличчя нашої держави! Це саме ваша фанатична відданість улюбленій справі, за часту – всупереч умовам і обставинам, толерантна вимогливість і сталеве терпіння дозволяє ще зовсім юним спортсменам заряджатися іскоркою такого же фанатичного кохання до волейболу, а молодих талантів надихає на гучні досягнення у волейболі дорослому – неймовірно жорсткому у своїй конкуренції.

 

Це тільки одним вам відомо, скільки нервових клітин коштує кожна ваша перемога і, тим більше, поразка. За останні, чого гріха таїти, найбільше перепадає саме вам, і далеко не завжди ці звинувачення є справедливими. Але ви, попри все, продовжуєте вірити у свою щасливу зірку і в кожного із ваших вихованців, кому ви неодмінно дарували частинку свого волейбольного серця. Велика і щира вам за це подяка!

 

Тому, поздоровляючи вас із професійним святом, бажаємо вам й надалі залишатися амбітними і цілеспрямованими, креативними і розважливими, вимогливими і терплячими, а ще – по-справжньому щасливими від того, що ваша життєва доля пов’язала вас саме з волейболом!

 

 

Колектив Федерації волейболу України

Источник