Вища ліга (жінки). Анонс 2-го туру. Іспит для лідерів

21:05 | 22 октября 2020
Вища ліга (жінки). Вища ліга (жінки). Анонс 2-го туру.  Іспит для лідерів

На «ФОГТЛАНД», «Білозгар-Медуніверситет» та «Регіну-2-КЛІСП-ОСДЮСШОР» очікує серйозне випробування на міцність 

 

Вдалий старт у чемпіонаті колективів із Одеської області, Вінниці та Рівного, в принципі, був очікуваним. І по три перемоги в їхньому активі на даний момент – результат закономірний. Однак, чи зуміють вони й надалі продовжити переможну ходу? Чи віднайдуться команди, що виявляться спроможними скласти їм гідну конкуренцію? Відповіді на ці питання, певною мірою, може дати анонсований тур, матчі якого розпочнуться 24-25 жовтня, а завершаться 30 жовтня – 1 листопада…

 

Ще до початку сезону було зрозуміло, що «Білозгар-Медуніверситет» однозначно буде намагатися повернути собі місце у Суперлізі, а «ФОГТЛАНД» - уперше штурмувати цю вершину. Обидва мають для того достатній потенціал, що вони й підтвердили у перших матчах чемпіонату. Вінничанки там зазнали невдачі лише в одній партії, а одеситки взагалі відпрацювали на максимум.

 

Якщо не на «золото», то, принаймні, на місце на п’єдесталі розраховує посперечатися і «Регіна-2-КЛІСП-ОСДЮСШОР». Юні таланти, посилені рядом уже досвідчених виконавиць, також продемонстрували у перших трьох поєдинках гру достатньо непоганого рівня. А у протистоянні з ВК «Львів’янка-ЛДУФК-СКІФ» ще й характер показали, здолавши суперниць на тай-брейку.

 

Отже, трійка лідерів визначилася. Однак чи буде вона монолітною, і чи збереже свої позиції в подальшому? Стартовий тур чемпіонату стовідсоткової відповіді на це питання не дав. Можливо, щось стане більш зрозумілим після туру прийдешнього?

 

У принципі, здається, втримати своє лідерство усім трьох вищезгаданим командам буде не просто. Адже зараз кожному з них належить витримати такий собі іспит на міцність у протистояннях з досить амбітними колективами. Так, зокрема, «ФОГТЛАНД» поміряється силами з ВК «Буковинка-ДЮСШ №4» та ВК «ПНУ-Університет», «Білозгар-Медуніверситет» - із НУФВСУ та «Метеор-Інваспортом», а «Регіна-2-КЛІСП-ОСДЮСШОР» - із «Орбіта-Спортінтернатом» та СК «Прометей-2-ДДТУ». І хоча лідери дружньо демонструють бойовий настрій та націленість на максимальне покращення очкових здобутків, насправді, для цього їм доведеться добряче постаратися.

 

Отже, сподіваємося побачити цілу серію цікавих та непередбачуваних поєдинків!

 

Детальніше про календар матчів можна дізнатися за наступним посиланням…

http://uvf-web.dataproject.com/CompetitionMatches.aspx?ID=34&PID=102

 

 

Прес-служба ГО ФВУ

 

 

Источник