Вітаємо Сергія КУШНІРА!

03:05 | 12 августа 2020
 Вітаємо Сергія КУШНІРА! Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає голова Вінницької ОФВ, президент ВК «Серце Поділля»     Під час нещодавнього звітно-виборного Конгресу Федерації волейболу України президента Вінницької обласної федерації було нагороджено почесним Орденом ФВУ ІІ ступеня.  Вітаємо Сергія КУШНІРА!

Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає голова Вінницької ОФВ, президент ВК «Серце Поділля» 

   

Під час нещодавнього звітно-виборного Конгресу Федерації волейболу України президента Вінницької обласної федерації було нагороджено почесним Орденом ФВУ ІІ ступеня. І таки ж є за що! Адже це саме завдяки зусиллям, насамперед, Сергія Кушніра колишній досить скромний учасник вищої ліги «Еко-Дім» за вражаюче короткий час змінив не лише назву – на «Серце Поділля», але змінив і свій статус, ставши одним із лідерів елітного дивізіону. У минулому сезоні «сердечки» цілком могли стати й володарями красеня-Суперкубка, проте у феєричному п’ятисетовому протистоянні із «Барком-Кажанами» їм трішечки не вистачило везіння…

 

Пригадується, як колишній головний тренер вінничан Валерій Копилов сказав про президента «Серця Поділля» наступне: «Він обіцяє небагато, але що вже обіцяє – виконує неодмінно! Жодного разу не було, щоби він не дотримав свого слова…»

 

Що ж, саме таким друзі та колеги і знають Сергія Миколайовича – небагатослівним, проте неймовірно відповідальним за свої слова та дії. Саме тому можна не сумніватися: розвиток волейболу на Вінничині продовжить поступові кроки для зміцнення свого авторитету, а у «Серця Поділля» головні здобутки і трофеї ще обов’язково будуть попереду!

 

Колектив ФВУ щиро вітає Сергія КУШНІРА з Днем народження і бажає йому щастя, здоров’я, вдачі та всіх благ! 

Источник