Вітаємо Василя КРЕМЕНЯ!

18:20 | 25 июня 2020
 Вітаємо Василя КРЕМЕНЯ! Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає видатний науковець, голова Опікунської ради ФВУ     Ім’я Василя Кременя добре відоме широкому загалу, передусім, як видатної особистості у світі науки.  Вітаємо Василя КРЕМЕНЯ!

Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає видатний науковець, голова Опікунської ради ФВУ 

   

Ім’я Василя Кременя добре відоме широкому загалу, передусім, як видатної особистості у світі науки. Нинішній президент Національної академії педагогічних наук України, зокрема, славиться тим, що є автором більше 800 наукових робіт з питань філософії, соціально-політичного розвитку суспільства і педагогіки. А ще – особливими рисами характеру: людяністю, щирістю, продуктивною вимогливістю та незвичайною відповідальністю. Саме тому, певно, його кандидатура дістала одноголосне «за», коли на початку 2018 року вирішувалося питання – хто має стати головою новоствореної Опікунської ради Федерації волейболу України. Можна сказати, у Василя Григоровича просто не залишилося іншого виходу, крім як погодитися на цю досить почесну, але й дуже відповідальну посаду.

 

«Я щиро шаную спорт узагалі і вважаю, що громадяни України повинні більше сповідувати здоровий спосіб життя, піклуватися про власну гарну фізичну форму, - так прокоментував те своє рішення Василь Кремень. - Адже це дуже важливо і для кожного окремо, і для України в цілому. Заняття же волейболом підходять для цього якнайкраще – недарма він є наймасовішим видом спорту у світі. А може стати ще більш масовим, оскільки для гри не потрібно якихось особливих витрат та умов. Він доступний, і недарма популярний як серед дорослих і молоді, так і серед дітей. Вікових обмежень тут взагалі не існує. Тому, переконаний, у нашій країні його розвиток та популярність можуть бути в рази кращими, ніж є сьогодні.

 

А пропозицію очолити Опікунську раду ФВУ я прийняв ще й тому, що сам охоче займався волейболом, починаючи з часів навчання у звичайній сільській школі. І вже потім, коли протягом 18 років очолював спортивно-студентську спілку України, то особисто бачив, наскільки великою популярністю він користується у ВНЗах. Недарма ж наші збірні на Всесвітніх Універсіадах досить часто посідали призові місця.

 

Нарешті, немаловажним є і той факт, що Федерація волейболу України з надзвичайно енергійним керівником Михайлом Мельником ставить перед собою дуже високі завдання. Це стимулює найкраще, бо не дає можливості, що називається, почивати на лаврах тимчасових досягнень. Тому Опікунська рада призвана всіляко сприяти виконанню цих завдань і, не сумніваються, зі своїми обов’язками справиться гідно. Адже серед її членів є виключно відповідальні особистості, в тому числі й народні депутати України…»

 

Залишається додати, що Опікунська рада на чолі з Василем Кременем справді багато в чому посприяла можливості наших чоловічої та жіночої національних збірних готуватися до відповідальних стартів у комфортних умовах. Отже, посприяла й їхнім гідним виступам на міжнародній арені та потужним ривках нагору у континентальних рейтингах. Нема сумнівів, що, спільними зусиллями, надалі цей рух стане ще більш продуктивним!

 

Колектив ФВУ щиро вітає Василя КРЕМЕНЯ з ювілеєм і бажає йому щастя, здоров’я, вдачі та всіх благ! 

Источник