Вітаємо Олександра БІЛЕНЬКОГО!

15:50 | 03 июня 2020
 Вітаємо Олександра БІЛЕНЬКОГО! Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає голова Полтавської облради, президент ВК «Решетилівка»     …Якось, трохи більше року тому, в одному кафе Полтави зустрілися волейбольний фахівець Сергій Котьман та голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.  Вітаємо Олександра БІЛЕНЬКОГО!

Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає голова Полтавської облради, президент ВК «Решетилівка» 

   

…Якось, трохи більше року тому, в одному кафе Полтави зустрілися волейбольний фахівець Сергій Котьман та голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький. Перший із них наголосив, що на Полтавщині є чимало майстрів, котрі спроможні грати на високому рівні і мріють робити це в одній команді, а другий прямо відповів, що йому це цікаво. За тиждень вони знову зустрілися – тепер уже на тренуванні тих самих майстрів. Пильно послідкувавши за їхніми діями, Олександр Юрійович заявив: «Клас! Що ж, створюємо команду, заявляємося у чемпіонат другої ліги та Кубок України!» Ось так на волейбольній мапі Полтавщини та й усієї України з’явився новий амбітний клуб «Решетилівка», пан Біленький став його президентом, а пан Котьман – головним тренером.

 

Свою амбітність та націленість на штурм найвищих вершин новостворений колектив яскраво означив уже в дебютному сезоні, сенсаційно пробившись до фіналу Кубка України та знаходячись буквально за крок до здобуття чемпіонського титулу у другій лізі. І чомусь здається, що то лише початок. Бо протягом поточного сезону Олександр Біленький встиг переконливо довести, що у його дітищі робочий процес поставлено на по-справжньому професійні рейки, а тому головні здобутки ВК «Решетилівка» ще однозначно попереду.

 

Що ж, Олександре Юрійовичу, як кажуть, хорошому починанню – попутного вітру у вітрила! Нехай ваша мрія перетворюється на реальність! 

 

 

Колектив ФВУ щиро вітає Олександра БІЛЕНЬКОГО і бажає йому щастя, здоров’я, вдачі та всіх благ! 

Источник