Розпочинається онлайн-естафета Олімпійського дня!

15:20 | 31 мая 2020
 Розпочинається онлайн-естафета Олімпійського дня!      Шановні колеги! Національний олімпійський комітет України висловлює Вам слова вдячності за увагу та турботу, що спрямовані на забезпечення розвитку олімпійських видів спорту та олімпійського руху в Україні.  Розпочинається онлайн-естафета Олімпійського дня!

 

   

Шановні колеги!



Національний олімпійський комітет України висловлює Вам слова вдячності за увагу та турботу, що спрямовані на забезпечення розвитку олімпійських видів спорту та олімпійського руху в Україні. Попри всі труднощі та нові виклики, спричинені пандемією COVID-19, ми продовжуємо слідувати олімпійським цінностям та поширювати їх в різних куточках країни.

 

Цього року, враховуючи ситуацію, що склалася через впровадження обмежувальних заходів, НОК України з нагоди відзначення дня заснування Міжнародного Олімпійського комітету (23 червня 1894 року) ініціює проведення Олімпійського дня в режимі онлайн. Учасником масштабної онлайн-естафети Олімпійського дня-2020 у нашій країні, яка триватиме з 1 по 19 червня, може стати кожен бажаючий, адже правила участі дуже прості…

 

1. Для того, щоб взяти участь в естафеті, учасник повинен:
- зняти відео (тривалість 30-40 секунд) з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів у кадрі й символічно передати предмет, який відображає ваш вид діяльності, а разом із цим передати й естафету наступному учаснику, якого треба позначити під/у відео;

або

- зробити фотографію з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів, продемонструвавши в кадрі зображення олімпійських кілець або напис OlympicDay, й передати естафету наступному учаснику, якого треба позначити в пості.

 

2. У відео або в тексті посту до фото учасник повинен звернутися до аудиторії з наступними меседжами: «Долучаюся до естафети Олімпійського дня-2020 в Україні! Розділяю олімпійські цінності! Передаю естафету...».

 

3. Опублікувати на своїй сторінці Фейсбук або Інстаграм пост із цим відео або фото (не сторіс!!!) з хештегом #olympicday2020ua та #olympicday.

 

4. Щотижня серед найкращих відео та фото будуть розіграні олімпійські подарунки. Переможці будуть обрані за допомогою програми Random.

 

5. Найкращі відео та фото потраплять у фінальний відеоролик естафети OlympicDay-2020 в Україні із зірками українського спорту.

 

6. Дати проведення естафети: з 1 по 19 червня 2020 року.

 

* У кожного учасника естафети обов’язково повинен бути відкритий акаунт/сторінка, що дозволить адміністраторам НОК побачити пост та у разі виграшу зв’язатися з переможцем.

 

Источник