Вітаємо Володимира ШИРМУ!

01:20 | 02 мая 2020
 Вітаємо Володимира ШИРМУ! Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає голова Житомирської облради, голова ЖОФВ, член Опікунської ради ФВУ     Володимир Ширма був одним із тих ентузіастів, хто плекав надію, що називається, не просто підняти житомирський волейбол з колін, а підняти його до солідного рівня.  Вітаємо Володимира ШИРМУ!

Сьогодні поздоровлення із Днем народження приймає голова Житомирської облради, голова ЖОФВ, член Опікунської ради ФВУ 

   

Володимир Ширма був одним із тих ентузіастів, хто плекав надію, що називається, не просто підняти житомирський волейбол з колін, а підняти його до солідного рівня. Причому зробити всерйоз і надовго. І за кілька останніх років загальні зусилля, левову частку до яких доклав і Володимир Ширма, дали напрочуд позитивний результат. Адже в останньому сезоні чоловіча команда «Житичі-ЖНАЕУ» спромоглася стати володарем Кубка України і міцно «прописалася» у квартеті найсильніших клубів Суперліги, а жіноча «Полісся-ЖДУ» стала справжньою грозою визнаних авторитетів і виказала спроможність гідно боротися за один із комплектів медалей в елітному дивізіоні.

 

Також хорошими виступами запам’яталося молоде покоління житомирських талантів, яке відзначається завидною спортивною амбітністю. Відповідно, у тому що сьогодні багато хто почав називати Житомир справжньою столицею вітчизняного волейболу, є і велика заслуга Володимира Васильовича...

 

 

Колектив ФВУ щиро вітає Володимира ШИРМУ 

і бажає йому щастя, здоров’я, вдачі та всіх благ! 

Источник