Руслан РУБАН: «Інколи потрібно, щоб тебе опустили на землю»

11:25 | 31 марта 2014

Головний тренер СК «Фаворит» Руслан РУБАН прокоментував виступ команди в матчах плей-офф зі львівським «Баркомом-Кажани»:

 

- Два матчі по 3:0 і ви бачите, що вони схожі між собою. Я задоволений, що потиличника ми отримали вчасно, якби це сталося пізніше могло б бути гірше. Інколи потрібно, щоб тебе опустили на землю і почати серйозніше займатися своєю справою. Як бачимо після складного матчу у Львові команда швидко відійшла. Цей тиждень був чисто волейбольний, все за планом. Напружено гралося, адже знаєш, що кожен матч може стати останнім, але ми професіонали і впевненість в собі повинна бути. Вчора ми показали хороший опір, сьогодні суперник можливо не зміг налаштуватися. В нас все виходило, було хороше налаштування, працював прийом і подача, все прекрасно.

- До четвірки потрапили найсильніші команди країни, яка задача у «Фаворита». Не змінилася? 

- Стати чемпіонами країни. Ми з цього починали і другої задачі в нас немає. Тому користуючись нагодою запрошую всіх вболівальників Полтави відвідати матчі фіналу чотирьох, що відбудуться 4, 5 та 6 квітня. Для всіх прихильників справжнього волейболу ми влаштуємо супер-шоу. Серед найсильніших команд діючий чемпіон харківський «Локомотив», лубенський «Фаворит», сумський «Хімпром» та «Кримсода». Думаю в усіх є шанс. Після нашої «полтавської четвірки» буде ще одне коло, але ще невідомо де… Може знову в нас.

 

 

 

Прес-служба ФВУ по матеріалам офіційного сайту СК «Фаворит»

Источник