Звернення Президента НОК України, олімпійського чемпіона Сергія БУБКИ

17:05 | 24 марта 2020
 Звернення Президента НОК України, олімпійського чемпіона Сергія БУБКИ      Дорогі спортсмени і тренери! Шановна Олімпійська родино!    Сьогодні ми переживаємо непрості часи – весь світ бореться з поширенням пандемії COVID-19.  Звернення Президента НОК України, олімпійського чемпіона Сергія БУБКИ

 

   

Дорогі спортсмени і тренери!

Шановна Олімпійська родино! 

 

Сьогодні ми переживаємо непрості часи – весь світ бореться з поширенням пандемії COVID-19. Кожен з нас повинен оберігати власне здоров’я, здоров’я рідних та близьких, здоров’я оточуючих, адже життя людини перевищує усе.

 

Я сам був спортсменом. І мені добре зрозумілі думки й очікування атлетів і тренерів, яких турбує питання проведення Олімпійських ігор в Токіо. Протягом 4 тижнів Міжнародний Олімпійський комітет проаналізує всі можливі варіанти дій. Буде враховано усе, що зараз відбувається у світі. Олімпійські ігри обов’язково відбудуться в той час, коли ніщо не буде загрожувати здоров’ю всіх учасників, уболівальників, організаторів, всіх людей!

 

А зараз у нас у всіх є можливість для самовдосконалення. Нам необхідно вірити і йти до своєї мети.

 

Впевнений, що ми подолаємо всі виклики, пройдемо випробування i переможемо! Тримаймося! Ми разом – одна велика Олімпійська родина! 

 

Президент НОК України,

Олімпійський чемпіон

Сергій БУБКА

Источник