Спеціальні нагороди ФВУ – справжнім професіоналам!

16:20 | 19 марта 2020
 Спеціальні нагороди ФВУ – справжнім професіоналам!      Під час проведення останнього засідання Виконкому ФВУ спеціальними відзнаками були нагороджені особистості, які багато роблять задля зростання авторитету і популяризації волейболу, як кажуть, від і до.  Спеціальні нагороди ФВУ – справжнім професіоналам!

 

   

Під час проведення останнього засідання Виконкому ФВУ спеціальними відзнаками були нагороджені особистості, які багато роблять задля зростання авторитету і популяризації волейболу, як кажуть, від і до. У тому, що сьогодні наш прекрасний вид спорту знову завойовує у спортивної громади нашої країни належні увагу та повагу – це також і їхня заслуга.

 

Отже, спеціальні відзнаки Федерації волейболу України отримали…

 

Генеральний директор Xsport Дмитро Лазуткін (фото 1) отримав Подяку цьому телеканалу за тісну співпрацю, трансляції матчів та популяризацію українського волейболу серед засобів масової інформації. 

 

Прес-аташе ФВУ Сергій Даценко (фото 2) отримав Грамоту за багаторічну працю, вагомий особистий внесок у висвітленні українського волейболу в засобах масової інформації.   

 

Журналіст-фотограф Федір Черемісін (фото 3) отримав Подяку за вагомий вклад у висвітленні українського волейболу (зокрема, ветеранського волейболу) в засобах масової інформації, інтернет-ресурсах та соціальних мережах. 

 

Маестро-фотографи Микола Дашевський та Андрій Лавченчук (фото 4 і 5) отримали Подяки за вагомий вклад у висвітленні українського волейболу в засобах масової інформації, інтернет-ресурсах та соціальних мережах.

 

Вітаємо!

 

Источник