Вища ліга (чоловіки). Анонс 6-го туру. Лідерська «лихоманка»

23:35 | 13 марта 2020
Вища ліга (чоловіки). Вища ліга (чоловіки). Анонс 6-го туру.  Лідерська «лихоманка»

На потрапляння до «Фіналу чотирьох» поки реально претендують шість команд 

 

Попередній тур виявився досить багатим на несподівані результати і тим самим значно загострив конкуренцію за потрапляння до провідного квартету. Адже наразі коло колективів із солідними шансами збільшилося до шести і, за певного розвитку подій, заскочити до «Фіналу чотирьох» ще може навіть хтось із тих, хто зараз перебуває на сьомій та восьмій позиції. Відповідно, тур анонсований, що відбудеться 14-15 березня, цілком може загострити вищезгадану конкуренцію ще більше…

 

 

 

Хоча всі ігри відбудуться за відсутності глядачів, навряд чи від цього вони стануть менш цікавими. Тим більше, турнірної інтриги вистачає. На даний момент за втраченими очками - одна поразка у 9 матчах - йде ДСО-ТНЕУ. І у цьому турі в центрі уваги однозначно буде його протистояння на домашньому майданчику із ВК «Бахмут-ШВСМ», в якого лише на одну поразку більше. Відповідно, результат двобою може серйозно вплинути на розташування команд у лідируючій групі.

 

До речі, свій інший поєдинок колектив із Донбасу проведе проти «Булави», котра у 9 іграх здобула шість перемог і також бореться за своє «місце під сонцем». А найкраще скористатися осічкою когось із опонентів може СК «Прибилів» (у нього після 10 зустрічей дві поразки), який свій єдиний матч у турі проведе проти відвертого аутсайдера – «Спартака».

 

Дещо складніше завдання доведеться вирішувати волейболістам ВК «Політехнік-Одеса», оскільки його суперниками будуть «Хотинські козаки» (вони у минулому турі спромоглися дещо несподівано обіграти «Бахмут-ШВСМ» - 3:1) та «Олюртранс» (справжній нинішній потенціал цього колективу досі є загадкою). Тож якщо сьогоднішня двієчка у графі поразок не перетвориться на трієчку – одесити значно зміцнять свої позиції у боротьбі за одну з путівок до «Фіналу чотирьох».

 

Ну й, нарешті, багато чого для обох суперників вирішить результат очного протистояння ВСК «МХП-Вінниця» - «КЗ «ХПКСП» ХОР-Юракадемія-2». Вінничанам, які після 9 матчів мають у пасиві три поразки, перемога ймовірно забезпечить локальний вхід до провідної четвірки, а харків’янам, у котрих після 10 матчів налічується п’ять поразок, продовжить зберігати невеличкий шанс.

 

Тож, як бачимо, багатьом колективам боротися справді є за що. Відповідно, очікуємо від усіх гарного волейболу!

 

Прес-служба ГО ФВУ

Источник