«Шкільна ліга»: ДСОТ «Гренада» запрошує юних талантів!

03:50 | 26 февраля 2020
«Шкільна ліга»:  ДСОТ «Гренада» запрошує юних талантів! Фінальний етап змагань вдруге поспіль відбудеться у шикарному комплексі на березі Азовського моря   Зараз, паралельно з баталіями чемпіонату України «Дитяча ліга», в областях відбуваються змагання 1-го і 2-го етапів «Шкільної ліги». «Шкільна ліга»:  ДСОТ «Гренада» запрошує юних талантів!

Фінальний етап змагань вдруге поспіль відбудеться у шикарному комплексі на березі Азовського моря 

 

Зараз, паралельно з баталіями чемпіонату України «Дитяча ліга», в областях відбуваються змагання 1-го і 2-го етапів «Шкільної ліги». Спільними зусиллями національної Федерації волейболу та Міністерства освіти і науки України, вони проходять четвертий рік поспіль, причому в нинішньому сезоні участь у них беруть близько 500 000 дітей загальноосвітніх навчальних закладів!

 

ЗАГАЛЬНА ТАБЛИЦЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ЗМАГАНЬ

ЗА ТРИ ПОПЕРЕДНІ РОКИ 

 

 

 

Поки школярі визначають найсильніших на обласному рівні, організатори неймовірно масового волейбольного дитячого форуму вже піклуються про вирішення всіх питань щодо забезпечення найліпших умов для проведення фінального етапу турніру. Вдруге поспіль ареною його проведення стане база шикарного Дитячого спортивно-оздоровчого табору «Гренада» на березі Азовського моря (село Стрілкове, Генічеський р-н, Херсонська обл.). З 8 по 13 червня вона гостинно прийматиме в себе юнаків і дівчат 2006 р.н, а з 14 по 19 червня – юнаків і дівчат 2003 р.н.).

 

 

Відповідно, уже зараз відбувається реєстрація команд для участі у фінальному етапі «Шкільної ліги». Дізнатися умови та, власне, зробити саму реєстрацію бажаючі мають змогу, перейшовши за наступним посиланням…

 

https://forms.gle/7YEGj8gz5bnhNoC46 

 

Прес-служба ГО ФВУ

Источник